FOTBAL | Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung este în moarte clinică

Reprezentanta municipiului Câmpulung în Divizia D Argeș, Academia de Fotbal Muscel, este pe punctul de a se desființa, deși este pe primul loc în clasament, la jumătatea sezonului!

Fotbalul muscelean este din nou pe un butoi, de această dată, plin până la refuz cu pulbere! Era nevoie de o singură scânteie pentru ca situația de la Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung să sară în aer, iar aceasta s-a aprins marți dimineața, când reprezentanții conducerii echipei de fotbal au fost dați afară din biroul primarului Liviu Țâroiu, după cum susține președintele Eduard Bînă! S-a luat, astfel, decizia ca întreaga conducere, formată din Eduard Bînă – președinte, Alexandru Lulea – vicepreședinte și Emil Dică – antrenor principal, să demisioneze, iar acest lucru a fost anunțat în vestiar, înaintea antrenamentului de la ora 15.00. Drept urmare, antrenamentul s-a anulat, astfel că fiecare jucător și-a luat bagajul și a plecat, prima impresie fiind aceea că liderul Diviziei D, Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung, urmează să se desființeze!

Ceea ce inițial părea doar un scenariu pentru a produce ”un șoc” la nivelul conducerii Primăriei,
de unde se așteptau banii pentru achitarea salariului din luna decembrie și a unor prime de joc, s-a dovedit în cele din urmă o decizie reală, deși, pe seară, între conducere și primarul Liviu Țâroiu a mai existat o discuție.
S-a stabilit că cei trei vor pleca, iar de miercuri la ora 11.00 se va discuta posibilitatea ca doi oameni de afaceri din Câmpulung, să preia echipa și să ducă mai departe proiectul început în vară! În cazul în care discuțiile vor eșua, există și posibilitatea ca echipa să se desființeze…

Imagine sugestivă, cu antrenorul Emil Dică luându-și la revedere de la jucători…

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

1 Comment

  1. bana

    varza conducere cum vorbeste el de copii si juniori cand echipa era praf la capitolul asta avea o echipa la juniori e care a luat goluri cu caruta edi e paralel cu fotbalul intrebati pe cei de la bascov sau bradu cat au alocat la fotbal si apoi faceti comparatie doar cu cat s-a cheltuit numai in tur.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *