DANS SPORTIV (VIDEO) | Câmpulungenii, pe primul loc la ”Cupa Argeș”

În organizarea Cluburilor ”Dance Team” Pitești și ”Total Dance” Pitești, sub egida Federația Române de Dans Sportiv, în Sala Sporturilor din cartierul Trivale s-a desfășurat sâmbătă CUPA ARGEȘ la dans sportiv, un concurs zonal ajuns la cea de-a VIII-a ediție, ce s-a adresat categoriilor de vârstă, de la sub 7 ani până la 16-34 ani. Au fost înscrise 130 de perechi reprezentând cluburi din municipiile București, Craiova, Slatina, Rm.Vâlcea, Ploiești, Brașov, Iași, Cisnădie și bineînțeles Pitești.

Emoțiile cele mai mari au fost cu siguranță în tribună, acolo unde părinții au fost și cei mai înverșunați susținători. În competiție au fost prezenți și copiii din municipiul Câmpulung care activează la Clubul DANCE TEAM din Pitești (antrenor Silviu Dobriță). Mai mult decât atât, unii dintre aceștia s-au numărat printre câștigătorii categoriilor la care au concurat:
Astfel, Ianis Andrei Matei și Sarah Maria Lixandru (foto) au obținut locul I la DEBUTANȚI CHA CHA 10-11 ani. La aceeași categorie, perechea Andreea Purcel / Andrei Nițoi a obținut locul 4.
La SOLO FETE CHA CHA 8-9 ani, o altă câmpulungeancă, Maria Ryana Puchici (foto jos), s-a clasat pe primul loc într-o serie care a numărat 17 sportive!
La concursul de la Pitești, prezenți în concurs au mai fost și Monica Maria Șerban (locul 8) și Maria Giulia Gligor (locul 11) la solo fete cha cha 8-9 ani, dar și Denisa Gligor, locul 14 din 26 de concurente la categoria fete solo cha cha 10-11 ani.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *