1 X 2 / Casa de pariuri preferată de către iubitorii Ligii 1

Românii sunt patrioți când vine vorba de pariuri. Așa cum un meci între Universitatea Craiova și CFR Cluj face audiență mai bună la tv decât „derby d’Italia”, dintre Juventus și Internazionale, românii plasează cele mai multe pariuri pe Liga I.

Tendința, confirmată de toate studiile efectuate de operatorii din industria pariurilor, este logică. O regulă de aur spune „să joci pe ce cunoști”, iar meciurile autohtone, oricât de departe ar fi ele de fotbalul de nivel înalt, sunt mai ușor de interpretat prin prisma faptului că se pot găsi ușor informații despre echipe.

Toate meciurile pot fi văzute în direct

Una dintre agențiile de pariuri online care au intrat pe piața din România după „revoluția licențierilor” din anul 2015 și-a axat oferta exact pe preferințele pariorilor de aici. Este vorba despre sponsorul de nume al Ligii I, Betano, care a devenit rapid casa de pariuri preferată de către jucătorii de aici pentru că oferă ceva ce aceștia nu găsesc la alte case de pariuri online de top: meciurile din primul eșalon în streaming video live. Nu e nevoie să fii în fața unui televizor pentru a vedea oricare partidă din „liga lui Gino”. Dacă ai cont la acest operator, un telefon inteligent și o conexiune bună la Internet, problema e rezolvată.

Împreună cu posibilitatea de a vedea toate meciurile în direct vine și o ofertă sportivă pe măsură: pentru fiecare meci din Liga I există peste 160 de opțiuni de pariere pe cote despre care pariorii spun că sunt printre cele mai bune de pe piață. Am comparat și eu câteva meciuri și pot confirma că Betano este în Top 3 ca și cote. De fapt, din perspectiva pariorului român, nu pot să îi găsesc decât un cusur: lipsa liniilor asiatice. În rest, se poate paria pe număr de cornere, pe total cartonașe, pe marcatori… pe aproape orice.

Ofertă pliată pe referințele publicului de aici

Pe lângă numeroasele opțiuni de pariere pentru meciuri, acest operator oferă și multe pariuri antepost pe primul eșalon din România, cu un ușor accent pe Universitatea Craiova, echipă pe care o sponsorizează.

Alte motive pentru care Betano este populară în România? De exemplu, depunerea minimă este 20 de lei. Este știut faptul că cei mai mulți români pariază pe mize mici, strict pentru a se distra, deci preferă să depună sume care să nu se resimtă în bugetul lunar. Nu este de neglijat nici bonusul de bun venit, constând în fonduri suplimentare în valoare egală cu prima depunere. Acest bonus de la Betano are condiții de rulaj ok, deci poate fi încasat de orice parior care respectă managementul banilor.

O altă ofertă menționat este „Marjă 0”. Concret, operatorul renunță la marja de profit pentru două dintre cele mai interesante meciuri ale zilei, rezultând cele mai mari cote de pe piață pentru „Rezultat final 1X2”. De multe ori, minim unul dintre aceste meciuri este din Liga I.

Aplicație inteligentă pentru pariurile mobile

Scriam mai sus că meciurile din campionatul României pot fi urmărite în direct și pe telefonul mobil. Acest operator are una dintre cele mai interesante aplicații iOS pentru pariuri mobile, care se distinge în primul rând prin funcția care permite utilizatorilor să plaseze pariuri prin comandă vocală: se activează microfonul telefonului, se spune miza, se precizează pariul și, după o singură atingere de ecran, pariul este pus. O altă funcție utilă este cea prin care setezi să primești notificări „smart” pe ecranul principal al telefonului atunci când se petrece un eveniment în meciul pe care ai pariat.

Din sezonul 2019-2020, este posibil ca televiziunile să transmită Liga I în sistem pay-per-view. Asta înseamnă că va fi și mai avantajos pentru microbiști să își deschidă cont la operatorul de pariuri sportive care oferă meciurile gratis.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *