Ce le place sportivilor să facă în afara luminii reflectoarelor

Fostul campion mondial de box la categoria grea Mike Tyson a avut o pasiune extrem de ciudat, pe care și-a cheltuit o parte consistentă din sumele câștigate din primele sale gale importante de box. Pugilistul și-a cumpărat 3 tigri bengalezi albi pe care i-a ținut numai un an de zile. Pe lângă faptul că fiecare tigru a costat 70.000 de dolari, întreținerea lor anuală costa nu mai puțin de 325.000 de dolari. Ulterior, Tyson s-a reprofilat și s-a apucat să crească porumbei călători, alături de care a participat la numeroase concursuri.

Fostul internațional Eric Bicfalvi a mărturisit într-un interviu acordat pentru FRF TV că dacă nu ar fi ajuns fotbalist, cel mai probabil ar fi urmat Universitatea Națională de Arte și ar fi ajuns pictor, văzându-se chiar în Franța, efectuând portrete.

Julio Baptista, fostul număr 8 al celor de la Real Madrid și actual component al formației de Liga 1, CFR Cluj, nu numai că este pasionat de muzică, ci este și foarte talentat. Fotbalistul care are peste 250.000 de urmăritori pe Instagram nu a ezitat să le prezinte fanilor o scurtă demonstrație.

Simona Halep are un hobby normal pentru o femeie, însă unul care poate că nu este extrem de ușor de anticipat vizavi de o sportivă care este lider absolut în lume la disciplina sa. Simona este pasionată de shopping și a declarat că are o slăbiciune față de teniși și blugi.

Floyd Mayweather Jr., excentricul campion mondial de box la 5 categorii diferite, este cunoscut pentru pasiunea sa pentru pariurile sportive. Fostul pugilist obișnuia să posteze pe rețelele de socializare numai bilete câștigătoare, iar în declarații, Mayweather susținea că postează fiecare bilet jucat, lucru care i-a deranjat pe anumiți jurnaliști care au început să-i țină o evidență. Dacă împărtășești același hobby cu pugilistul, nu ezita să răsfoiești lista operatorilor care oferă cele mai tari bonusuri la pariuri sportive online.


Cristiano Ronaldo
, superstarul care nu mai are nevoie de nici o prezentare, este pasionat de mașini. Colecția sa de 19 mașini se ridică la un cost total de peste 6 milioane de Euro, printre care se regăsesc: Bugatti Veyron, Bugatti Chiron, Range Rover Sports SVR, McLaren MP4-12C, Lamborghini Aventador, Bentley GT Speed, Ferrari 599 GTO, Ferrari F430, Ferrari 599 GTB Fiorano, Rolls Royce Phantom etc. Totuși, pe lângă acest hobby, puțină lume știe că fotbalistul care a câștigat de 5 ori Balonul de Aur este pasionat de surf, înot și alte sporturi acvatice.

Alexandru Maxim, fotbalist al celor de la FC Mainz și component al Echipei Naționale, și-a revelat hobby-ul său preferat chiar înainte de a se transfera pentru prima data în afară țării. Mijlocașul de creație a declarat că îi place foarte mult să joace snooker alături de fratele său, dar a recunoscut că este atras și de tenisul de câmp.


Fostul dublu campion mondial al Formulei 1, Fernando Alonso, are un hobby ceva mai puțin obișnuit și anume trucurile de magie. În vara anului 2018, înainte de startul cursei de 24 de ore de la Le Mans, ibericul a făcut un truc chiar pentru televiziunea organizatorului, în care a arătat care va fi mașina care va câștiga cursa și întâmplarea face că, predicția sa a fost corectă, în sensul că Alonso a câștigat întrecerea.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *