AVANCRONICĂ / Muscelul Câmpulung a plecat să „spele” ruşinea din prima etapă!

ATLETIC BRADU – MUSCELUL CÂMPULUNG
vineri, 5 septembrie, ora 17.00
arbitru: Adrian Costreie (Buftea)

Eşecul usturător din runda de debut (0-5 pe teren propriu cu CS Afumaţi) trebuie uitat, iar fotbaliştii de la Dinicu Golescu Muscelul Câmpulung trebuie să se concentreze pe meciul care urmează! Acesta este programat chiar astăzi, în deplasare, la Bradu, pe terenul sintetic, acolo unde sezonul trecut a antrenat şi Alecsandru Popovici. Muscelenii au plecat încă de joi la Piteşti, acolo unde se află în cantonament şi speră să revină cu un rezultat bun, mai ales că antrenorii musceleni au întreg lotul la dispoziţie. N-au niciun accidentat, iar despre suspendări, deocamdată, nu se pune problema. Eliminat în partida de baraj cu Inter Markus Coteana, fundaşul dreapta Ionuţ Andrei şi-a ispăşit etapa de suspendare în runda inaugurală, iar acum are drept de joc.
De partea cealaltă, Atletic Bradu încă nu a debutat în acest sezon. A făcut vinerea trecută deplasarea la Clinceni, însă meciul nu s-a disputat pentru că salvarea venită la stadion nu a avut şi medic!
Meciul Atletic Bradu – Dinicu Golescu Muscelul Câmpulung se joacă vineri de la ora 17.00 şi va fi arbitrat la centru de Adrian Costreie din Buftea.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *