AMICAL | Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung, egal în meciul amical cu o echipă care evoluează în Liga a III-a

Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung a susținut sâmbătă la prânz primul meci amical din această perioadă de pregătire. Pe ”sinteticul” de la Bradu, echipa antrenată de Emil Dică a întâlnit formația care evoluează în Liga a III-a, Vedița Colonești, din județul vecin, Olt. Meciul s-a încheiat la egalitate, 4-4 (3-1), iar cele opt goluri au fost marcate de numai trei jucători: Bogdan Naciu și Marius Pătrănoiu pentru musceleni, fiecare având câte două reușite, respectiv Robert Dalu, autor a patru goluri!
A fost un prim test bun al echipei din Câmpulung, care a controlat prima repriză, atunci când Emil Dică a a trimis pe teren cel mal bun ”11” avut la dispoiziție: Dumitrică – Iancu, Linte, Sanda, Găieșteanu – Tameș, I. Năpârcă, Naciu, Pătrănoiu – Olteanu și Luca. Au mai jucat: David Țiculeasa, Albu și Grancea (toți trei, juniori formați la CSS Dinicu Golescu), Cârstea, Burghel și Alex Popescu.
Pregătită de Bobi Verdeș, fost atacant la echipe precum Pandurii Tg.Jiu, Universității Craiova, Oțelul Galați sau FC Argeș, Vedița Colonești este la jumătatea sezonului pe locul 6 în Seria 3 a Ligii a III-a la fotbal, având 7 victorii în primele 15 meciuri ale sezonului.
Următorul meci de pregătire al echipei Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung se va disputa în deplasare la Tg.Jiu, cu echipa de ligă secundă, Pandurii din localitate.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *