Adrian Florea debutează ca REDACTOR-COLABORATOR pentru sportinmuscel.ro


DINICU GOLESCU – CS AFUMAŢI 0-5 (0-3)

 Au marcat: M. Ionică (2, 7, 25, 65), Voican (90)

Prima partidă a echipei muscelene în eşalonulul ligii a 3-a, a fost contorizată ca fiind şi prima înfrângere.
Deşi atât echipa cât şi suporterii care au venit în număr neaşteptat de mare la stadion au sperat la un rezultat pozitiv, acest lucru nu a fost posibil întrucât echipa celor de la Afumaţi a fost superioară atât prin valorea lotului, cât şi prin pregătirea fizică foarte bună, obiectivul echipei fiind promovarea în liga II-a.muscelul - afumati 01
Începutul partidei a fost unul ce avea să prevesteacă deznodământul acestei partide! Astfel, la doar două minute de la lovitura de începere, echipa din Afumaţi conducea deja cu 1-0 după golul marcat de atacantul Marinică Ionică. Fără ca macar să apuce să dea o replică golului primit, echipa din Muscel a mai încasat imediat un gol în minutul 7 al partidei, când, cu o lovitură de cap, acelaşi marcator al oaspeţilor ducea scorul la 2-0! După primirea acestui gol au urmat şi cele mai mari ocazii ale echipei noastre, când Jenaru a scapă de două ori pe contraatac, singur cu portarul advers,  însă nici una dintre acestea nu a fost fructificată. Şi cum în fotbal ocaziile se razbună, în minutul 25, acelaşi număr 9 al oaspeţilor, Marinică Ionică, ducea scorul la 3-0 stabilind totodată şi scorul pauzei.
Cea de-a doua a repriză a fost una cu mai puţine ocazii la cele două porţi, însă chiar şi aşa, pe fondul unui joc mai slab, echipa oaspete a mai reuşit sa înscrie de alte  două ori: în minutele 65 tot prin Marinică Ionică, cel care a „semnat”  deja cel de-al patrulea gol şi apoi în minutul 90 prin Voican, ducând astfel scorul la un dezamăgitor 5-0, atât pentru echipă cât şi pentru suporterii care au umplut tribuna I a stadionului „Municipal” şi au venit cu destul de mult entuziasm la meci. (Foto şi text: Adrian Florea)

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *