1 X 2 / Pariul pe următorul gol

Știți cine va înscrie? Aflați ce înseamnă următorul gol în pariurile sportive. Evaluați cotele, faceți pronosticuri la pariuri și pariați pe jucătorul și echipa preferată.

Ce presupune următorul gol la pariuri sportive?

Următorul gol este o piață oferită în aproape toate evenimentele legate de meciurile de fotbal, precum și alte sporturi în care golul este decisiv. Este vorba de a ghici care va fi următoarea echipă ce va înscrie un gol în acel meci sau, de asemenea, care jucător va fi cel mai apropiat de posibilitatea de a marca.

Având în vedere caracteristicile acestei piețe, ea este oferită doar când au loc evenimente live, deoarece doar live se poate prezice cine va fi următoarea echipă sau care va fi următorul jucător care va înscrie.

În pariurile făcute înainte de începerea meciului, există alte tipuri de piețe, cum ar fi „cine va fi prima echipă care va înscrie”, „primul jucător care va înscrie”, „câte goluri vor fi înscrise” etc.

Cine marchează următorul gol?

Este cel mai clasic pariu pe acest tip de piețe. Luarea deciziei în privința echipei care va înscrie într-un meci este foarte frecventă în meciurile live, iar noi trebuie să profităm de meciul urmărit pentru a face pronosticuri pe fotbal privind modul cum vor evolua lucrurile.

Ca întotdeauna, în lumea pariurilor trebuie să fim conștienți de faptul că jucăm pe bani, deci este esențial să pariem având toate informațiile cu privire la ceea ce se întâmplă și, în acest caz, trebuie să ne uităm la meci.

Ce jucător marchează următorul gol?

Cealaltă piață pe următorul pariu care este oferită în pariurile live e cea legată de jucători. Cele mai multe case de pariuri legale care ne oferă pariuri live au această piață disponibilă: în aceasta putem să pariem pe jucătorul care va marca în următoarele minute sau, de asemenea, pe cel care va marca pe parcursul meciului.

Cotele pe următorul gol, adică jucătorul care va înscrie următorul gol, sunt mai mari decât următorul gol al echipei, deoarece este mult mai dificil de prezis care va fi următorul jucător care va înscrie. Această dificultate înseamnă că, în același timp, avem mai multe șanse să pierdem pariul în acest caz decât pe piața următorului gol al echipei.

Când se va marca următorul gol?

Pe lângă următorul gol al echipei și al jucătorului, există și o piață pentru următorul gol care va fi marcat pe parcursul jocului și se ia în considerare timpul. Se oferă pariuri online pe următorul gol care va fi înscris în următoarele 5, 10, 15 minute etc., dar putem, de asemenea, specula că următorul gol nu va apărea într-o anumită perioadă de timp.

De fapt, există pariuri temporare despre când va avea loc următorul gol al meciului și, în funcție de alegerea unor perioade lungi de timp, cum ar fi prima sau a doua repriză, fie pauze scurte de 5 sau 10 minute. Cotele pe care le vom primi pentru pronosticul noastru vor fi mai mult sau mai puțin ridicate.

Următorul gol în alte sporturi

Următorul gol nu se aplică doar în fotbal, deoarece există și alte sporturi care se pretează la acest tip de pariu. Handbalul este unul dintre ele, dar, având în vedere viteza acestui sport și numărul de goluri care pot fi marcate într-un timp scurt, de multe ori casele de pariuri oferă piața cu două goluri.

Adică, dacă într-un meci de handbal scorul este 5-5, nu se va paria pe cine va marca următorul gol, ci pe echipa care va înscrie golul cu numărul 12.

De asemenea, găsim acest tip de pariuri în fotbalul american, deși în acest caz ei numesc „gol” „touchdown-ul”, adică atunci când una dintre echipe prinde mingea dincolo de linia care definește apărarea adversarului. În acest sport, ca și în fotbal, se oferă cele două piețe ale următorului gol: echipa și jucătorul care înscriu.

De asemenea, hocheiul pe gheață ne permite să pariem pe următorul gol al meciului. Sunt două sporturi în care această piață este disponibilă în pariuri live, putând face pronosticuri în timp ce ne bucurăm de echipa favorită.

Acum, că știți cum se pariază pe următorul gol, pe ce piețe puteți găsi acest tip de pariu și pe ce sporturi puteți paria, intrați pe biletu-zilei.com pentru a afla la ce casă de pariuri online merită să pariați.

Studiați toate posibilitățile, astfel încât să realizați pariul corect și să vă transformați în pariori de succes. Veți descoperi multe posibilități pe site, precum și ponturi la pariuri gratuite.

Succes!

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *