AVANCRONICA / Muscelul Câmpulung – Inter Clinceni

După vizita formaţiei CS Afumaţi în prima etapă, Muscelul Câmpulung urmează să primească, poate, cel mai dificil adversar de până acum, pe „Municipal”. Chiar dacă în runda a 5-a la Câmpulung, din postura de lider a venit Concordia Chiajna II, mâine la Câmpulung va sosi Inter Clinceni, ocupanta locului 8 în acest moment, însă secretul adversarului stă în numele omului de pe banca tehnică, Dumitru Dumitriu, antrenor care a cunoscut cele mai importante rezultate cu Steaua Bucureşti: trei titluri de campion şi trei prezenţe în grupele UEFA Champion League, când printre adversari s-au numărat Juventus Torino şi Borusia Dortmund.
De partea cealaltă, Muscelul Câmpulung traversează o perioadă excelentă când, vă reamintim, în ultimele 7 etape n-a pierdut niciun joc, are trei victorii şi 4 rezultate de egalitate. La conferinţa de presă susţinută miercuri, team- managerul Daniel Gheorghe le-a spus jurnaliştilor care este obiectivul echipei pentru acest joc: „Doar victoria”, susţinut în declaraţie şi de ceilalţi invitaţi în faţa jurnaliştilor, Adrian Tănase şi George Zaharia. Pentru partida de mâine va lipsi Cosmin Leca, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, dar va reveni cel mai probabil în defensivă Ionuţ Burnea.

Meciul dintre Muscelul Câmpulung şi Inter Clinceni se joacă sâmbătă, de la ora 15.00 pe stadionul „Municipal” şi va fi arbitrat la centru de Sergiu Anton (Bucureşti) – ajutat la cele două linii de Cristian Nicola (Craiova) şi Daniel Popa (Aiud). Observatori sunt Ion Dumitrică (din Craiova) şi Iordan Angelescu (Bucureşti).

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *