TRANSFER | Încă un câmpulungean la Dinamo!

Fie că vorbim de seniori, fie că vorbim de juniori, numărul muscelenilor din lotul echipei Dinamo București crește de la o zi la alta! Se știe faptul că Dan Nistor și Mihai Popescu sunt muscelenii din lotul mare al ”câinilor”, primul fiind chiar căpitanul echipei. Mai nou, Clubul Sportiv Dinicu Golescu din Câmpulung ”produce” jucători pentru echipele de juniori ale alb-roșilor.
Astfel, Dragoș Horeboiu, portarul echipei de juniori CSS ”Dinicu Golescu” Câmpulung, a semnat luni un contract valabil pe doi ani cu Dinamo București – echipa de juniori pregătită de fostul jucător de la ARO Câmpulung, Sorin Bucuroaia. Component al naționalei României U17, musceleanul a revenit recent de la AC Milan și a ales varianta Dinamo București. La Milano, a fost, se pare, o neînțelegere de ordin financiar, iar tânărul jucător a revenit în țară.

La Dinamo, Dragoș Horeboiu va fi coechipier cu fostul său căpitan de la Câmpulung, Răzvan Iosivoiu, transferat și el în vară la alb-roșii. Ambii jucători sunt elevii antrenorului Ovidiu Tică de la Grupa 2002, una dintre cele mai bune generații ale secției fotbal de la Clubul Sportiv Școlar ”Dinicu Golescu” din Câmpulung.  În afara jucătorilor, de câștigat de pe urma acestor transferuri va avea și clubul muscelean, care va încasa ”grila de formare” pentru cei doi tineri fotbaliști, iar suma nu este deloc una de neglijat.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *