FOTBAL JR | Ce victorie pentru CSS Dinicu Golescu Câmpulung! 5-4 după 1-4 cu Academia Voluntari!!!

Grupa 2008 de la CSS Dinicu Golescu Câmpulung, condusă de profesorul Ovidiu Tică, a participat zilele trecute la ”Sparta Winter Cup”, competiție de mini-fotbal ce s-a desfășurat la București. Muscelenii au încheiat competiția la jumătatea clasamentului, locul 6 din 12 participante, însă după un parcurs bun, pe alocuri chiar spectaculos! În grupă, CSS Dinicu Golescu a câștigat mai întâi cu Academia Voluntari (5-4, după ce ilfovenii conduceau la un moment dat cu 4-1); au cedat la limită (0-1) întâlnirea cu Zimbrul Chișinău și s-au impus apoi cu 3-0 în fața formației ACS Daco Getica București.

În sferturile de finală muscelenii au întâlnit pe Hidro Vâlcea. Au fost conduși la pauză (0-2), dar au revenit în partea a doua și au stabilit scorul final, 2-2! Pentru stabilirea echipei învingătoare s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. A fost în cele din urmă victorie pentru vâlceni (scor 5-4), care s-au calificat în semifinale, iar echipa din Câmpulung a încheiat competiția, așa cum spuneam, pe locul 6.
La categoria de vârstă a copiilor născuți în anul 2008 și mai mici (U 10),  turneul a fost câștigat de Academia Voluntari după 1-0 în finală cu ACS Juniorul.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *