CJ NORD | Petrolul Hârtiești – Vulturii Vulturești 2-3 (2-2)

Au marcat: Ivașcu (3), D.Muraru (22) / Militaru (13), Rizescu (38), C.Gheorghe (82)
Petrolul: Bogdan Popescu – Mihail Stancu, Cristian Micu, Alexandru Șerban, Denis Muraru, George Ivașcu, Iulian Stancu, Ciprian Ciortan, Silviu Simion, Nicolae Crasanda, Alexandru Muraru. Antrenor: Gheorghe Muraru; Pe foaie: Ionuț Oprea, Cătălin Muraru, Claudiu Șerban, Vlad Oprică, Andrei Turan, gabriel prunoiu.
Vulturii: Cristian Apostol – Ovidiu Neacșu, Cătălin Balu, Daniel Neacșu, Alexandru Rizescu, Ionuț Gheorghe, Silviu Marangoci, Cosmin Butaru, Răyvan Dumitra, Alexandru Gheorghe, Silviu Militaru. Antrenor: Ion Penescu; Pe foaie: Valeriu Șerban – Mădălin Heroiu, Laurențiu Stan, Cosmin Neacșu, George Boșneag, Claudiu Dumitrescu.

Etapa cu numărul 8 în Campionatul Județean – Seria Nord a programat duminică mai multe derby-uri locale, meciuri pline de rivalitate! Unul dintre acestea s-a desfășurat la Hârtiești, între echipa locală, Petrolul, și Vulturii Vulturești.  Nici nu a început bine acest joc că s-a și marcat! Atacantul gazdelor, George Ivașcu, și-a trecut rapid numele pe lista marcatorilor, numai că oaspeții au egalat 10 minute mai târziu prin Silviu Militaru, iar în minutul 13 scorul era deja 1-1!

Jucătorii echipei gazdă n-au resimțit acest șoc și au revenit în avantaj după golul marcat de Denis Muraru în minutul 22, însă până la finalul primei reprize s-a mai înscris o dată! Au făcut-o oaspeții, în minutul 38 prin Alex Rizescu: 2-2, iar după primele 45 de minute cele două echipe se aflau la egalitate, în timp ce spectatorii prezenți pe margine aveau de ce să fie mulțumiți, ținând cont de ritmul partidei, de numărul mare de goluri marcate și mai ales că Petrolul Hârtiești chiar a făcut o repriză foarte bună…
    În partea a doua, jocul a fost unul la fel de echilibrat, în care s-a înscris un singur gol. A făcut-o Cătălin Gheorghe în minutul 82 pentru victoria la limită a oaspeților, scor 3-2!
    Petrolul Hârtiești este lanterna roșie a seriei, însă din cele 7 înfrângeri de până acum, 5 au fost înregistrate la un singur gol diferență, așa cum a fost cazul și în această rundă. Etapa trecută, spre exemplu, a pierdut la limită, 0-1 la Partizanul Vlădești, însă la 0-0 echipa din Hârtiești a ratat o lovitură de la 11 metri!
Sunt semne că tinerii jucători de la Petrolul Hârtiești pot depăși acest moment și în scurt timp să se bucure și ei pentru victorie. Sunt coordonați din teren de antrenorul-jucător Nicușor Crasandra și de puștiul-marcator Denis Muraru, autor a 6 goluri în acest sezon; iar de la margine de ”principalul” Gigi Muraru și de un public spectator care vine în număr mare pentru a susține echipa chiar și în această situație deloc plăcută.

În celelalte partide s-au înregistrat următoarele rezultate:
AS Godeni – Partizanul Vlădești 2-0
AS Cetățeni – AS Lerești 2-6
AS Dragoslavele – CS Rucăr 0-1
Unirea Bughea de Jos – Flacăra Boteni 2-2 și
AS Schitu Golești – Cimentul Valea Mare Pravat 2-2.
AS Lerești este în fruntea clasamentului, are 21 de puncte, cu 5 mai multe decât ocupanta locului secund, CS Rucăr.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *