TENIS DE MASĂ | Spectacol şi dramatism în CS PRISTAVU – CS POLITEHNICA CLUJ NAPOCA

Spectacol total în manşa tur a semifinalei Superligii masculine de tenis de masă, în meciul disputat joi la Câmpulung între CS Pristavu şi CS Politehnica Cluj Napoca! Întâlnirea a fost deschisă de jocul dintre Cristian Chiriţa şi Szilard Gyorgy. Debut perfect pentru jucătorul nostru după (11-6 în primul set), însă clujeanul a întors jocul şi a câştigat următoarele trei seturi, perioadă în care Chiriţa a reuşit să mai facă doar 6 puncte: 4-11, 1-11, 1-11!
Abia intrat la masa de joc, Alin Spelbuş i-a administrat adversarului său, Maximilian Marchiş, un scurt 3-0, după 11-0 în primul set şi a restabilit egalitatea: CS Pristavu – CS Politehnica Cluj Napoca, 1-1.
Evoluţie spectaculoasă a jucătorilor din ţarc, iar scorul era unul oscilant: a fost 3-1 pentru CS Politehnica Cluj Napoca, s-a făcut 3-3 şi apoi 4-3, din nou pentru clujeni.

De la „spectaculos”, meciul a trecut la niveulu următor: „dramatic”, şi asta ca urmare a evoluţiei scorului între Alexandru Manole şi Szilard Gyorgy: 1-0, 1-2, 2-2 şi aşa s-a ajuns în setul decisiv! Alex a avut 10-7, dar nu a putut închide partida. S-a făcut 10-10, iar ce a urmat a fost de domeniul dramatismului şi al spectacolului la nivelul următor: Szilard a avut nu mai puţin de 9 mingi de meci, ceea ce ar fi înseamnat 5-3 la general pentru CSM Cluj Napoca! Nu a fructificat niciuna şi asta pentru că Alex a revenit de fiecare dată şi până la urmă a închis setul se meciul (23-21), restabilind încă o dată egalitatea la general: CS Pristavu – CS Politehnica Cluj Napoca 4-4.
În aceste condiţii, meciul pentru stabilirea echipei câştigătoare s-a jucat între Cristian Chiriţa şi Maximilian Marchis. S-a impus musceleanul, scor 3-1 şi  CS Pristavu Câmpulung – CS Politehnica  Cluj Napoca s-a încheiat 5-4.
La finalul, oficialii echipei gazdă spuneam că aceste a fost unul dintre cele mai spectaculoase şi dramatice meciuri desfăşurate vreodată la Câmpulung! Este un prim-pas al muscelenilor pentru a ajunge din nou în finală, numai că se anunţă un retur la fel de echilibrat şi, poate, la fel de spectaculos.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *