TENIS DE MASĂ | Seniorii de la CS Pristavu Câmpulung, medaliaţi la „naţionalele” de la Buzău

La Buzău, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, s-au desfăşurat între 3 şi 5 martie, finalele Campionatului Naţional Individual de tenis de masă – Seniori. În competiţie au fost prezenţi şi 10 sportivi legitimaţi la CS Pristavu Câmpulung, coordonaţi de antrenorul Mădălin Ionaşcu. Clubul muscelean a obţinut în total 5 medalii, una de aur şi câte două de argint şi de bronz:
LOCUL 1: Camelia Iacob-Poştoacă
a devenit campioană natională în proba de dublu feminin, alături de Irina Ciobanu (CS Politehnica Iaşi) – foto
LOCUL 2: Alin Spelbus
este vicecampion naţional în proba de dublu mixt, alături de Irina Ciobanu (CS Politehnica Iasi). Cei doi au pierdut (scor 2-3), finala disputată împotriva perechii Adina Diaconu/Cristian Pletea;
LOCUL 2: Alin Spelbus
a obţinut, alături de Alexandru Cazacu (CS Mioveni), medalia de argint la dublu masculin;
LOCUL 3: Alexandru Manole
a făcut echipă cu un alt jucător de la CS Mioveni, Ionuţ Seni, iar cei doi au obţinut medalia de bronz la dublu masculin.
LOCUL 3: Camelia Iacob-Poştoacă
a obţinut medalia de bronz în proba individuală feminină, după ce a fost eliminată în semifinale de partenera sa în proba de dublu, Irina Ciobanu (scor 0-4)

Parcursul sportivilor de la CS Pristavu Câmpulung, pe tabloul principal, în probele de simplu:
La masculin, Gabriel Poştoacă a fost eliminat încă din primul tur (2-4 cu Rareş Şipoş);
Alin Spelbuş a pierdut în turul secund (4-0 cu Emil Bulbuc, 1-4 cu Adrian Dodean),Alexandru Manole s-a oprit în sferturile de finală (4-0 cu George Mirea, 4-0 cu Dragoş Oprea şi 1-4 cu Hunor Szocs).
La simplu feminin, Camelia Iacob-Poştoacă a trecut de Andreea Zanfir (4-2), de Cristina Hirici (4-0) şi a fost eliminată în semifinale de partenera sa din proba de dublu, Irina Ciobanu (scor 0-4).

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *