TENIS DE MASĂ | CS Pristavu Câmpulung este din nou în finala Superligii masculine

Echipa de tenis de masă a Clubului Sportiv Pristavu Câmpulung a jucat sâmbătă dimineaţa, la Cluj Napoca, returul semifinalei Superligii masculine la tenis de masă, unde a întâlnit echipa locală CS Politehnica! După o victorie la limită, dar spectaculoasă, obţinută în tur la Câmpulung (5-4), muscelenii au repetat prestaţia foarte bună, au repetat şi scorul (5-4) şi s-au calificat din nou în finala Superligii masculine.
Momentul cheie al jocului s-a petrecut la meciul dintre Ntaniel Tsiokas (CS Politehnica Cluj) şi Alin Spelbuş (CS Pristavu), când scorul era 3-3, iar reprezentantul gazdelor conducea cu 2-0 la seturi şi 10-7 în setul al treilea, având astfel, trei mingi pentru a face 4-3! Spelbuş le-a salvat pe toate, ba chiar a câştigat setul (12-10) şi apoi meciul, aducându-şi echipa în avantaj, 4-3! Din acel moment, CS Pristavu mai avea nevoie de numai două seturi pentru a se califica în finală, iar de jucat mai erau, cel mult, două partide! Alex Manole a cedat clar, 0-3 cu Gyorgy, astfel că în decisiv, Cristian Chiriţa era obligat să „aducă” el cele două seturi! A reuşit mai mult decât atât, impunându-se (scor 3-0) în faţa lui Găbudean, iar la final, CS Politehnica Cluj – CS Pristavu Câmpulung a fost 4-5!
În urma acestui succes, CS Pristavu Câmpulung merge pentru al patrulea an consecutiv în finala Superligii masculine, pe care, însă, nu a câştigat-o niciodată!
În 2014 şi 2015 a pierdut-o în faţa formaţiei Topspin 09 Constanţa, iar în 2016 în faţa formaţiei CS Mioveni.

FOTO, de la stânga la dreapta: Gheorghe Pristavu (manager), Alin Spelbuş, Alexandru Manole, Cristian Chiriţa, Mădălin Ionaşcu (antrenoor coordonator)

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *