TENIS DE MASĂ | Iulian Chirița a ridicat de două ori Cupa României

Prima competiție majoră din 2019 în tenisul de masă intern s-a desfășurat de sâmbătă și până astăzi la Buzău! Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi” din localitate a găzduit meciurile Cupei României la cadeți și juniori, iar CS Pristavu Câmpulung a fost prezent în concurs cu 7 jucători, coordonați de antrenorul Mădălin Ionașcu.
Performerii întrecerii de la Buzău au fost Elena Zaharia (Constanța) în proba feminină și Iulian Chirița (CS Pristavu Câmpulung), în cea masculină. Cei doi au câștigat trofeele puse în joc atât la cadeți, cât și la juniori!
  Duminică după-amiază, Iulian Chirița a câștigat competiția cadeților după un parcurs fără greșeală! Intrat direct pe tabloul principal, acesta a obținut 5 victorii în tot atâtea partide disputate:
3-0 cu Luca Oprea în 16-imi; 3-0 cu Daniel Manu în optimile de finală;  3-1 cu Horia Ursuț în sferturi; 3-0 cu Andrei Istrate în semifinale și 3-0 cu Eduard Ionescu în finala mare, urcând, astfel, pe treapta I a podiumului de premiere, pentru a primi trofeul! (foto jos – sursa frtmromania.ro)Marea surpriză a competiției de cadeți s-a înregistrat în sferturile de finală acolo unde Andrei Tomică de la CS Pristavu Câmpulung, principalul favorit al întrecerii, a pierdut surprinzător 1-3, în fața celui care avea să joace apoi finala cu Iulian Chirița, Eduard Ionescu.

Luni, au fost programate meciurile competiției de juniorilor din cadrul Cupei României, iar Iulian Chirița a avut din nou o serie de cinci partide fără înfrângere: 4-0 în primul tur cu Jenei Barbanas; 4-1 cu Daniel Moldovan în optimile de finală; a trecut apoi în sferturi de Dragoș Bujor, cel care s-a retras din cauza unei accidentări când scorul era 2-0 la seturi și 5-1 în setul trei pentru muscelean. În smeifinala a discus cu 4-2 de Bogdan Cristian, iar în finala mare cu 4-2 de Darius Toma! A urcat încă o dată pe treapta I a podiumului, fiind premiat chiar de antrenorul de la club, Mădălin Ionașcu.

Ceilalți sportivi de la Câmpulung care au participat la competiție au fost Andrei Tomică, Bogdan Iacob, Alexandru Popa, Andrei Ceapraz, Călin Drenea și Mario Bobi. Toți au fost pe tabloul principal, însă au atins cel mult sferturile de finală.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *