INEDIT | Doi sportivi australieni și antrenorul acestora, în cantonament la Câmpulung

Pe Finn Luu, Nicolas Tio și pe antrenorul acestora, John Murphy, i-am întâlnit în sala de sport a Clubului Pristavu din cartierul Tabaci. Sunt veniți tocmai din Australia, în cantonament la Câmpulung! Sub comanda tehnicianului Mădălin Ionașcu, cei doi sportivi se pregătesc alături de jucătorii musceleni, campioni în diferite competiții interne și internaționale la tenis de masă. John Murphy ne spune cum a ajuns tocmai la Câmpulung pentru un cantonament de aproape două săptămâni, care sunt condițiile găsite aici și ce locuri a vizitat:
”Am venit la Câmpulung la invitația lui Mădălin Ionașcu, antrenorul principal al clubului de aici. L-am cunoscut la Campionatul Mondial din Australia, în decembrie anul trecut, și ne-a invitat pe mine și pe cei doi jucători din echipa națională a Australiei să venim aici în cantonament. (…) Jucătorii mei sunt amândoi în primii 20 jucători din lume la categoriile lor de vârstă. România are de asemenea aici 2 jucători care se află în primii 10 din lume la aceeași categorie de vârstă astfel că a fost foarte bine să putem face antrenamente împreună. După părerea mea Câmpulungul este un loc foarte bun unde jucătorii profesioniști pot veni în cantonament. Condițiile de cazare și masă au fost foarte bune, iar accesul către sala de sport este facil. Facem antrenamente 6-7 ore pe zi. Duminică, în ziua noastră liberă, am mers în vizită la Castelul Bran, recunoscut prin prisma lui Dracula și am avut o cină deosebită la Cabana Voina, între munți. Profit de ocazie să mulțumesc pentru invitația de a veni la Câmpulung”

De-a lungul anilor, la Câmpulung, la Clubul Sportiv Pristavu, au venit în cantonament antrenori și jucători din diferite țări ale lumii, precum: Israel, Turcia, Franța și Anglia. Totuși, australienii vin din cel mai îndepărtat loc de pe Pământ! Așadar, CS Pristavu face cunoscut numele municipiului Câmpulung atât prin rezultatele înregistrate în competițiile de tenis de masă, cât și prin atragerea sportivilor din alte țări, care vin pentru a efectua astfel de cantonamente.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *