Ponturi plătite la pariuri sportive? Ce ne sfătuiesc specialiștii

Se spune că „orice pădure are uscături”. Zicala este valabilă și pentru „breasla” tipsterilor. Există unii indivizi care vând ponturi pe Internet, profitând de naivitatea unora dintre pariori. Specialiștii spun că majoritatea vânzătorilor sunt trișori și ne sfătuiesc să nu cădem în plasa lor.

Cine pariază știe despre ce e vorba. Dacă intrăm pe rețelele de socializare sau pe diverse site-uri de pronosticuri sportive, îi întâlnim pe acești tipsteri care se împart în două categorii: fie cer bani mai mulți pentru un pont „sută la sută sigur” cu cotă mare (știu ei de un blat), fie cer sume mai mici în fiecare lună, sub formă de abonament, pentru a-i sfătui pe clienți cum să parieze pentru a fi pe plus pe termen mai lung, fără să ofere, însă, o garanție a succesului.

Specialiștii oferă trei argumente logice pentru a nu cumpăra ponturi plătite, pornind de la motivația celor care cumpără.

1. Lăcomie. De ce ar apela cineva ponturi plătite? De obicei, ele au cote foarte mari, deci respectivul parior vrea să câștige foarte mulți bani peste noapte. Pe de altă parte, pariorii profesioniști, deci cei care se pricep cel mai bine la așa ceva, spun în unanimitate că din pariuri nu se pot câștiga bani buni decât pe termen lung. Așadar, varianta posibilității de a te îmbogăți peste noapte din această activitate nu stă în picioare.

2. Paranoie. Sunt unii pariori care visează numai blaturi, iar când citesc ceva de genul „am aflat de un blat” sunt convinși că tipsterul chiar are „inside information”.

3. Naivitate. Unii pariori cred în biletele false postate pe Internet. Maeștri în mânuirea softurile de editare foto, impostorii prezintă bilete cu câștiguri fabuloase, cu ora și data anterioare desfășurării meciurilor.

Este chiar ilogic să cumpărăm ponturi plătite, când găsim atâtea ponturi gratuite pe site-uri precum https://pariurix.com/ponturi, postate de tipsteri care și-au dovedit priceperea și care nu au niciun interes să umble cu falsuri.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *