TENIS DE MASĂ | Alin Spelbuş a ratat „la mustaţă” aurul la naţionalele de seniori

Opt sportivi de la CS Pristavu Câmpulung au participat la faza finală a Campionatului Naţional Individual la tenis de masă – seniori, competiţie ce s-a desfăşurat în sala Sporturilor “Romeo Iamandi” din Buzău între 17 şi 19 martie. Vineri seara, CS Pristavu a obţinut prima medalie, prin Alin Spelbuş, cel care, în proba de dublu mixt a făcut echipă cu Irina Ciobanu. Cei doi au jucat finala probei, dar au cedat (scor 2-3) în faţa mixtului Andreea Dragoman / Constantin Cioti, deşi au condus cu 2-1 şi 9-5 în setul care le putea aduce medalia de aur!
podium tenis de masa    Sâmbătă dimineaţa, în direct la TVR 2, s-au desfăşurat celelalte finale ale competiţiei de la Buzău. În prima dintre ele, la dublu feminin, la masa de joc a fost şi Camelia Poştoacă de la CS Pristavu Câmpulung. A făcut echipă cu Irina Ciobanu, însă au pierdut categoric (1-4) în faţa echipei formată din Daniela Dodean şi Bernadette Szocz, iar CS Pristavu Câmpulung a obţinut a doua medalie de argint la aceste „naţionale.”
La TVR 2 a urmat finala de dublu masculin, un meci mult mai echilibrat, de-a dreptul spectaculos şi cu un alt muscelean la masa de joc: Alin Spelbuş. L-a avut coechipier pe Adrian Dodean, iar de partea cealaltă a fileului au fost mult mai experimentaţii Adrian ionescu şi Constantin Cioti. S-a ajuns la 3-3 la seturi şi 9-9 în setul decisiv! Din păcate, ultimele două puncte din meci au fost adjudecate de favoriţi, iar Alin Spelbuş şi colegul său au rămas doar cu medalia de argint!

Acestor trei medalii care răsplătesc locul al doilea, câştigate de sportivii de la CS Pristavu Câmpulung, se mai adaugă încă una de bronz obţinută de Camelia Poştoacă la individual.
A fost o competiţie în urma căreiaantrenorul muscelean, Mădălin Ionaşcu, rămâne cu regretul că Alin Spelbuş şi Alexandru Manole au părăsit încă din primele tururi proba individuală şi că Alin Spelbuş a ratat de puţin medalia de aur atât în proba de dublu mixt, cât şi în cea de dublu masculin. În acelaşi timp, după un concurs al seniorilor, elevii săi adaugă alte 4 medalii în palmaresul Clubului Sportiv Pristavu Câmpulung!

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *