Andrei Tomică, de trei ori campion naţional într-un singur sfârşit de săptămână

Timp de 3 zile, de vineri şi până duminică, în sala de sport de la Colegiul Pedagogic “Carol I” din Câmpulung s-a desfăşurat faza finală a Campionatului Naţional de tenis de masă pentru juniori 3. Sala de sport a fost luată şi de această dată cu asalt, aproape 200 de sportivi din întrega ţară fiind prezenţi în concurs. Unii mai mici, dornici de a câştiga măcar un meci, alţii, consacraţi pentru această categorie de vârstă, veniţi să câştige compeţiile, pentru că s-a concurat în 5 probe: simplu fete, simplu băieţi, dublu masculin, dublu feminin şi dublu mixt.
CS Pristavu Câmpulung (antrenor Mădălin Ionaşcu) a fost în competiţie cu 6 sportivi, trei dintre aceştia urcând pe podiumul de premiere! Performerul competiţiei a fost chiar unul dintre jucătorii de la CS Pristavu, Andrei Tomică, singurul sportiv care a câştigat 3 medalii de aur: a făcut-o mai întâi la dublu, alături de colegul său de club, Iulian Chiriţa; apoi la dublu mixt, alături de bistriţeanca Ioana Sângeorzan; şi în final, la simplu, după ce l-a învins categoric în semifinale pe favoritul numărul 1, Eduard Ionescu, (3-0) şi apoi s-a impus la fel de clar în finala cu Paul Szilaghi (3-0)!

De la CS Pristavu Câmpulung, pe podiumul de premiere au mai urcat Iulian Chiriţa – aur la dublu, alături de Andrei Tomică şi Darius Movileanu, bronz la simplu.
Proba individuală feminină a fost câştigată de Elena Zaharia (Farul Constanţa), după 3-1 în finală cu Ioana Sângeorzan, iar la dublu feminin s-au impus Ioana Sângeorzan (CSM Bistriţa) şi Evelyn Ungvari (CSS Tg.Mureş).

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *