ASTĂZI | Finala Superligii Masculine la tenis de masă, manşa tur: CS PRISTAVU CÂMPULUNG – CS MIOVENI

“Meciul anului” în sportul muscelean se va juca astăzi la Câmpulung! CS Pristavu şi CS Mioveni se vor întâlni finala Superligii Masculine la tenis de masă. Meciul este comparabil cu jocul de fotbal dintre Astra Giurgiu şi Steaua în Liga I şi asta pentru că, echipa care se va impune în această dublă, va deveni Campioană Naţională la echipe – seniori, sezonul 2015-2016. O premieră pentru oricare dintre cele două echipe; premieră este şi faptul că, indiferent de rezultatele înregistrate, TROFEUL va rămâne în judeţul Argeş!

Antrenorul Mădălin Ionaşcu se va baza şi pentru acest joc pe Alin Spelbuş, Alexandru Manole (foto) şi Cristian Chiriţa, tineri jucători obişnuiţi deja cu marea performanţă, fiecare având în palmares multe trofee şi medalii, atât în competiţiile individuale, cât şi pe echipe.
De partea cealată, CS Mioveni va veni la Câmpulung cu Alexandru Cazacu, Ionuţ Seni şi cu nigerianul Aruna Quadri Akinade, numărul 37 în clasamentul mondial!
În semifinale, CS Pristavu a trecut de campioana ultimelor 3 ediţii, TopSpin 08 Constanţa, după un spectaculos 5-0 în deplasare (!), iar CS Mioveni a eliminat-o pe CSM Cluj Napoca.
Manşa tur a finalei Superligii se joacă luni, 25 aprilie, de la ora 17.00, în sala de sport a Colegiului Naţional Pedagigic Carol I, iar returul, trei zile mai târziu, pe 28 aprilie, la Mioveni.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *