SONDAJ/ Votează pentru „CAREUL DE AŞI” al sportului muscelean în 2014

Începând din această seară (8 decembrie, ora 22.00), pe site-ul sportinmuscel.ro s-a dat START la votul pentru desemnarea „CAREULUI DE AŞI – 2014” în sportul muscelean, respectiv:
o „Cel mai bun sportiv din Muscel”;
o „Cel mai bun antrenor muscelean”;
o „Cel mai bun fotbalist de la Muscelul Câmpulung” şi
o „Cel mai bun sportiv muscelean care evoluează la un club din ţară/străinătate”.

vot      Pentru a-i alege pe cei mai buni sunteţi invitaţi să votaţi în toate cele 4 (patru) sondaje postate pe site-ul nostru, pe coloana din dreapta. ATENŢIE! Trebuie să rulaţi site-ul până jos, pentru a vota în toate cele 4 sondaje!
Pentru a da un punct favoritului, se bifează cerculeţul din faţa numelui ales, apoi se dă click pe bara din baza sondajului (la fel ca în fotografia alăturată).

ATENŢIE!
* Dacă favoritul dumneavoastră nu se regăseşte printre cei nominalizaţi în sondaj, atunci votaţi la secţiunea „ALTUL”, iar numele celui pe care dumneavoastră îl susţineţi îl postaţi apoi la secţiunea COMENTARII de la acest articol.
* Votul este permis pentru o singură persoană, o singură dată în 24 de ore, folosind acelaşi IP.
* Nu se contabilizează voturile de pe facebook sau alte reţele. Rezultatele finale – oficiale vor fi cele indicate de sondaj!
* Votul se încheie pe data de 24 decembrie, la ora 15.00.

IAR ACUM
, pentru a vota, trebuie să vă întoarceţi la meniul principal al site-ului (prima pagina), dând click sus pe MUSCEL SPORT ALL sau întraţi direct pe www.sportinmuscel.ro.
SUCCES!

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *