Primul TROFEU din 2015 în sportul muscelean vine din futsal

Campionatul Judeţean de Futsal organizat de către Asociaţia Judeţeană de Fotbal Argeş şi-a mai pierdut mult din interes, astfel că la ediţia 2014-2015 s-au înscris în competiţie doar 5 echipe. Barcelona Stâlpeni, o obişnuită a podiumului de premiere, ba chiar câştigătoare a trofeului în anii precedenţi, a reprezentat cu succes şi în acest an zona Muscel!

S-a format o singură grupă, s-a jucat stil campionat, iar muscelenii au obţinut două victorii şi au înregistrat tot atâtea înfrângeri: 5-2 cu Atletic Bradu, 7-2 cu ASPR Piteşti, 4-5 cu Steaua Negraşi şi 6-9 cu FC Argeş 1953! În ciuda celor două înfrângeri, Barcelona Stâlpeni a încheiat grupa pe locul secund, la egalitate de puncte, câte 6, cu următoarele două clasate.
S-au calificat mai departe 4 echipe, iar în semifinale muscelenii au dispus cu 9-8 după executarea loviturilor de departajare de Steaua Negraşi, pentru ca în finala mare să învingă pe FC Argeş 1953 (scor 3-2), echipă care l-a avut în teren, printre alţii, pe Rică Neaga.
Barcelona Stâlpeni şi-a trecut, astfel, în palmares încă un titlu judeţean la fotbal în sală, acesta fiind totodată primul tofeul câştigat de o echipă din zona Muscel  în anul 2015.

Campionatul Judeţean de FUTSAL:
semifinale:
FC Argeş 1953 – Atletic Bradu 6-4
Barcelona Stâlpeni – Steaua Negraşi 5-5 (9-8 dp)
finala mică:
Atletic Bradu – Steaua Negraşi 12-12 (14-16 dp)
finala mare:
FC ARGEŞ 1953 – BARCELONA STÂLPENI 2-3

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *