OLD BOYS | Adrian Troscenco unește din nou LEGENDELE FOTBALULUI ROMÂNESC

Sâmbătă, la sfârșitul acestei săptămâni, se va desfășura încă un spectaculos turneu de fotbal old-boys. După ”Meciul lui Dobrin” – Câmpulung, ”Finala Legendelor” – Pitești, ”Cupa Campionilor old boys” – Craiova și ”Campionii de oțel” – Galați, urmează ”Legenda Lupilor” la Ploiești, toate aceste evenimente avându-l promotor pe câmpulungeanul Adrian Troscenco.
”Legenda Lupilor” este de această dată fostul fundaș dreapta de la Petrolul Ploiești, Daniel Chiriță, la aniversarea căruia se vor întâlni 5 echipe de tradiţie din fotbalul românesc: Steaua, Dinamo, Rapid, FC Argeș și Petrolul, iar alături de ele, Naționala Artiștilor.

Evenimentul se desfăşoară pe 24 martie, începând cu ora 13:00, la Sala ”Olimpia” din Ploieşti, iar data de desfășurare nu a fost aleasă deloc întâmplător: pe 24 martie, Daniel Chiriță împlineşte 44 de ani. Este câştigător al Cupei României în 1995 cu Petrolul, formație pentru care a evoluat în 165 de meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc. Spre finalul carierei, a revenit în oraşul natal unde a jucat pentru ploieșteni chiar şi în Liga a 4-a, punând umărul la promovarea în eșalonul 3.

De la eveniment, în calitate de invitat, nu va lipsi, însă, cel mai important nume al fotbalului prahovean, Mircea Dridea, adevărata legendă la ”lupilor” din Ploiești. Pe teren vor fi nume importante ale fotbalului românesc, printre ele și candidatul la funcția de președinte FRF, Ionuț Lupescu.
La rândul său, fotbalul muscelean va fi reprezentat în primul rând prin Gică Butoiu – jucător care va îmbrăca tricoul formației Rapid, de Viorel Moiceanu – atacantul lui FC Argeș, dar și de viceprimarul municipiului Câmpulung, Mărgărin Blidaru – care va apăra buturile formației FC Argeș. Fost jucător la ARO Câmpulung, Ionuț Badea va evolua pentru Dinamo.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *