FOTBAL, L2 | (VIDEO) Golul superb al musceleanului Rădescu nu a fost suficient pentru victoria echipei sale

Liga a II-a a programat în această după-amiază o etapă intermediară, iar echipele din județul Argeș au jucat pe teren propriu. FC Argeș a primit în Trivale vizita formației Foresta Suceava, în fața căreia a cedat surprinzător (scor 0-2). Musceleanul Dorinel Oancea a fost titular la gazde și a rămas pe teren până la sfârșitul jocului.

CS Mioveni a jucat pe stadionul ”Orășenesc” cu UTA Arad, cele două formații remizând, 1-1! Musceleanul Ionuț Rădescu (foto, în galben) a deschis scorul în minutul 17, cu o execuție fabuloasă, șut din afara careului:
”►Min 17 1-0 Aruncare lungă de la margine, Năstăsie pasează cu călcâiul pentru Ionuţ Rădescu,  care preia şi avansează din dreapta în centru, îi trimite lui Ayza, acesta aşează mingea, iar apoi Ionuţ Rădescu trage splendid de la 20 de metri sub transversală, pe centru, învingându-l pe Bodea” – scrie site-ul liga2.ro. UTA a egalat în minutul 54 (gol Hlistei), iar în minutul 62 Năstăsie (CS Mioveni) a ratat o lovitură de la 11m. Al doilea muscelean din lotul gazdelor, Ionuț Burnea, a fot titular și a juca, ca și Rădescu, tot meciul.

Titular și 90 de minute pe teren a fost și al patrulea muscelean care evoluează în Liga a II-a, Bogdan Manole, fundaș central la liderul Dunărea Călărași. Echipa sa a câștigat, 2-1 la Balotești, și rămâne în fruntea clasamentului.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *