FOTBAL (VIDEO) | În numele ”Lupului”

Sâmbătă la Ploiești s-a desfășurat un spectaculos turneu de fotbal old-boys, organizat de musceleanul Adrian Troscenco: ”Legenda Lupilor” competiție dedicată fostului petrolist, Daniel Chiriță, la aniversarea celor 44 de ani. Peste 1000 de spectatori au luat loc în tribunele sălii sporturilor ”Olimpia”. Cei mai mici, printre aceștia numărându-se și copiii de la Școala de Fotbal ”Daniel Chiriță”, pentru a se bucura de spectacol; iar cei trecuți de 35-40 de ani, pentru a-i revedea pe jucătorii care în urmă cu mai mulți ani fie erau adversarii Petrolului, fie îmbrăcau tricoul echipei naționale în marile victorii.

Cinci
echipe de tradiţie din fotbalul românesc, cu jucători pe măsură, Steaua, Dinamo, Rapid, FC Argeș și Petrolul, alături de ele, Naționala Artiștilor, i-au încântat pe cei prezenți.

Grupa A:
Steaua – Dinamo 1-1
Dinamo – Rapid 1-0
Rapid – Steaua 1-4
Grupa B
Petrolul – FC Argeș 4-1
Artiștii – Petrolul 1-1
FC Argeș – Artiștii 1-4
Semifinale
Dinamo – Naționala Artiștilor 2-0
Steaua – Petrolul 0-0 / 3-4 (d.p.)
FINALA
Petrolul – Dinamo 2-2 / 5-4 (d.p.)
Petrolul s-a impus, așadar, după executarea loviturilor de departajare, golul victoriei fiind marcat chiar de cel sărbătorit, Daniel Chiriță.
Un material cu imagini surprinse la fața locului va fi difuzat de Muscel TV, luni seara în rubrica ”SPORT” din cadrul Jurnalului; iar pe parcursul întregii săptămâni, atât la Radio Muscel FM (94,1), cât și la Muscel TV, vor fi prezentate o serie de interviuri cu foști mari jucători din fotbalul românesc. Ionul Lupescu și Costel Gâlcă, fiind doi dintre aceștia.
Credit video: Muscel TVREPORTAJ MUSCEL TV
: ”Daniel Chiriță, Legenda Lupilor”

Credit foto: Cristi Stavri (Ploiești)

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *