EURO U19 | Singurul arbitru român la Turneul de Elită ce se desfășoară în țara noastră, este din Câmpulung

În această săptămână a început turneul de calificare la Campionatul European de fotbal rezervat jucătorilor sub 19 ani. Sunt 7 grupe a câte 4 echipe, iar una dintre acestea, la care participă România, Suedia, Serbia și Ucraina, se desfășoară chiar în țara noastră. Prezent la acest turneu în calitate de arbitru asistent este și câmpulungeanul George Florin Neacșu (foto, dreapta), cel care în prima zi de competiție a fost delegat la meciul Suedia – Ucraina, încheiat la egalitate, 0-0, iar sâmbătă a fost la partida Ucraina – Serbia (2-1), urmând ca marți, 27 martie, să fie prezent la meciul Serbia – Suedia.

George Florin Neacșu este singurul arbitru din România, lista pentru această grupă fiind completată cu reprezentanți ai arbitrajului din Spania, Malta și Austria.
Deși, din cauza vremii nefavorabile la Ploiești, a fost anunțat a se disputa pe stadionul ”Orășenesc” din Mioveni, meciul de sâmbătă dintre Ucraina și Serbia se va juca în cele din urmă tot pe ”Ilie Oană” din Ploiești. În urma vizitei la stadionul din mioveni, reprezentanților UEFA au decis că meciul nu se poate juca aici.
EURO U19 este programat în perioada 16-29 iulie în Finlanda, iar la turneul final se vor calificata doar câștigătoarele celor 7 grupe de la Turul de Elită. În primul meci disputat, România a dispus de Serbia (scor 4-0) și este liderul grupei.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *