O SELECȚIONATĂ A FOTBALIȘTILOR CARE AU EVOLUAT ÎN LIGA I A FĂCUT SPECTACOL LA CÂMPULUNG

Vintilă. Chiriță. Mihali. Florea. Mărgăritescu. Cernat. Todoran. Ivan. Fotbalul la Câmpulung trăiește, pentru moment, și prin aceste nume! O vizită scurtă, anunțată, a readus publicul muscelean la stadion, mai exact în baza sportivă Hidroelectrica, la deja tradiționalul de acum, MECI SPECTACOL dinaintea finalei Cupei Primăverii la minifotbal; un meci de care se ocupă, la un alt nivel, Adrian Troscenco. Promoter. Muscelean. Printre spectatori s-au numărat și șefii administrației locale, primarul Liviu Țâroiu și viceprimarul Mărgărin Blidaru, care au înțeles, poate, că la Câmpulung se vrea fotbal.

Meciul a fost un spectacol în adevăratul sens al cuvântului, iar răsplata celor din tribune a venit prin aplauzele. De la portarul Vintilă și până la atacantul M. Ivan (așa cum era trecut în fiecare cronică din Gazeta Sporturilor) – toți cei 8 jucători cu multe prezențe în Liga I, unii dintre ei cu la fel de multe meciuri jucate în străinătate, în cupele europene și chiar în echipa națională – au arătat că ploaia căzută nu a fost un impediment. Chiar Gică Mihali sublinia în fața vestiarelor, înainte de a intra pe teren: ”Pe ce ploi am jucat noi de-a lungul anilor…”. Fiecare jucător, în felul său, i-a cucerit pe cei din tribune, însă bijuteria meciului a fost GOLUL 2, marcat de Florin Cernat! Cât despre cei care le-au opus rezistență sau măcar au încercat, trebuie să spunem că în prima repriză a evoluat Lyv In Front, iar în repriza secundă o selecționată a jucătorilor care au evoluat la această ediție a Cupei Primăverii, excluzând, însă, echipele care au jucat finala mare și finala mică.
Parteneri: SuperBet și Magic Pot

Selecționata Liga I – Lyv In Front 4-0
Au marcat: Cernat (2), D. Chiriță, M. Ivan
Liga I (lot): Bogdan Argeș Vintilă – Daniel Chiriță, Gheorghe Mihali, Daniel Florea, Andrei Mărgăritescu, Florin Cernat, Dinu Todoran, Marian Ivan.
Lyv In Front (lot): Gică Sitaru – Adrian Ilie, Roger Nițu,  Răzvan Bragă, Liviu Radu, Alexandru Năstase, Crinu Măruntu

Selecționata Liga I – Selecționata Cupa Primăverii 5-2
Au marcat: M.Ivan (2), Cernat, Mihali, Florea / Enache, Ov. Coman
Liga I (lot): 
Bogdan Argeș Vintilă – Daniel Chiriță, Gheorghe Mihali, Daniel Florea, Andrei Mărgăritescu, Florin Cernat, Dinu Todoran, Marian Ivan.
Selecționata Cupa Primăverii (lot):
Gică Sitaru (Lyv In Front) – Răzvan Banu (Lear), Nicolae Radian (Lear), Alexandru Ovejdanie (FFT), Iosif Enache (FFT), Radu Albescu (Nobel), Alexandru Florescu (Janet), Dragoș Suseanu (CBRN Chimia), Relu Pescaru (Pomicom Mivateo), Ovidiu Coman (XXL Musceleanca).

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *