CUPA ROMÂNIEI faza județeană | Meci spectaculos, cu 5 goluri, în meciul dintre REAL BRADU și CS RUCĂR

Campioana Ligii a IV-a, Real Bradu, și câștigătoarea Seriei Nord a Campionatului Județean, CS Rucăr, s-au întâlnit vineri după-amiază, pe stadionul ”Orășenesc” din Mioveni, în ultimul act al Cupei României – faza județeană. A fost un meci spectaculos între cele două echipe, iar diferența de eșalon a fost resimțită pe teren doar în prima jumătate de oră, când Real Bradu a controlat jocul și chiar a marcat de două ori, prin Georgian Mormolea (min. 14) și Radu Păvăluță (min.30 pen), trecând pe tabela de marcaj un liniștitor 2-0!
Muscelenii au răspuns, însă, rapid, prin golul marcat de Gabriel Jenaru în minutul 35 din lovitură liberă. A fost momentul în care CS Rucăr a revenit pe tabelă, dar a revenit și în joc, echilibrând, astfel, disputa de pe gazon. În repriza secundă, o dată cu trecerea timpului, muscelenii măresc ritmul atacurilor, își creează câteva bune oportunități, însă cea mai concludentă se ivește în minutul 77, când centralul Naidin a acordat lovitură de la 11 metri pentru un henț în careu! Responsabilitatea executării și-a asumat-o același Gabriel Jenaru, care a transformat cu siguranță, restabilind  egalitatea: 2-2!
În minutele rămase, echipa din eșalonul inferior își trece în cont încă o mare ocazie, poate cea mai mare a meciului, când unul dintre musceleni a trimis ”peste”, dintr-o situație clară de gol. Și cum în fotbal ocaziile se răzbună, în minutul 87 Georgian Mormolea profită de greșelile copilărești ale adversarilor și punctează pentru 3-2, aducând astfel, echipei sale, trofeul mult dorit: REAL BRADU – CS RUCĂR 3-2 (2-1). 
REAL BRADU: Campioana Ligii a IV-a și câștigătoarea Cupei României, faza județeană

  CS RUCĂRcampioana Seriei Nord și finalista Cupei României, faza județeană

După fluierul de final al partidei, pe stadionul din orașul Mioveni a urmat festivitatea de premiere organizată de Asociația Județeană de Fotbal Argeș, fiind premiate toate echipele care au încheiat pe podiumul de premiere competițiile la care au participat, precum și cei mai prolifici marcatori.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *