Irina Ciobanu şi Cristian Pletea, câştigătorii TOP 12 SENIORI

Spectacol total sâmbătă şi duminică în sala de sport de la Colegiul „Carol I”, la TOP 12 – competiţie de tenis de masă pentru seniori, fete şi băieţi. Aşa după cum aţi putut urmări şi în transmisiunile directe de la Muscel TV, băieţii – în mod special – au încântat prin evoluţiile lor la masa de joc!
CS Pristavu Câmpulung a avut în concurs doi sportivi, iar rezultatele acestora au fost diametral opuse:
Alin Spelbuş a obţinut 8 victorii, încheind competiţia pe locul 2, în timp ce Gabriel Poştoacă, cu numai două victorii obţinute în 10 meciuri disputate, a fost ultimul în clasament!

Surpriza plăcută a acestui turneu s-a numit „Laurenţiu Bârlan” cel care, la 46 de ani a fost liderul de vârstă al celor prezenţi, iar după prima zi de concurs avea 6 victorii în cele 7 meciuri disputate! Doar înfrângerile de duminică dimineaţa l-au îndepărat de podiumul de premiere, încheind concursul abia pe locul 5, chiar dacă a obţinut în total 7 victorii!
Câştigătorii concursului TOP 12 SENIORI au fost Cristian Pletea (LPS „Nicolae Rotaru” Constanţa) în competiţia băieţilor, cu 10 victorii în cele 10 meciuri disputate şi Irina Ciobanu (Politehnica Iaşi) în competiţia fetelor, cu „numai” 9 victorii!

Rezultate BĂIEŢI
Rezultate FETE

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *