Alex Manole, doar locul 3 la TOP 12 juniori 1

După TOP 12 seniori câştigat la Câmpulung, constănţeanul Cristian Pletea era principalul favorit şi la
concursul de la Bistriţa, acolo unde sâmbătă şi duminică s-a disputat topul juniorilor 1. Cei mai în măsură să-l împiedice să urce pe prima treaptă a podiumului de premiere erau Rareş Şipoş (CSM Cluj Napoca) şi Alexandru Manole (CS Pristavu Câmpulung), acesta din urmă liderul clasamentului juniorilor, dat publicităţii de Federaţia Română de tenis de masă. Constănţeanul, însă, a făcut şi de această dată un turneu perfect, a obţinut victorii pe linie, trecându-şi, astfel, în cont, încă un trofeu!
La Bistriţa, Alexandru Manole a obţinut 9 victorii, şi cu un total de 20 de puncte în urma celor 11 meciuri disputate, s-a clasat doar pe locul 3, obţinând medalia de bronz. A cedat 1-3 în faţa lui Cristian Pletea şi 0-3 în faţa lui Rareş Şipoş.

Al doilea muscelean în concurs, Florin Spelbuş, s-a clasat imediat în apropierea podiumului de premiere: locul 4 cu doar 6 victorii obţinute în concurs. La turneul din Ardeal, cei doi jucători de la CS Pristavu Câmpulung au fost însoţiţi de antrenorul Mădălin Ionaşcu.

Rezultate şi foto: frtenismasa.ro

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *