Fetele şi băieţii de la CS Pristavu Câmpulung, lideri în Divizia A

Între 29 ianuarie şi 1 februarie la Buzău, în sala Sporturilor “Romeo Iamandi”, s-a desfăşurat returul Campionatului Naţional Divizia A la tenis de masă, iar Clubul Sportiv Pristavu Câmpulung a fost repezentat cu succes atât în competiţia fetelor, cât şi în cea a băieţilor! Cu o singură excepţie, muscelenii au înregistrat victorii pe linie, lucru ce le-a permis să se claseze pe final pe locul I.
Fetele, în formula Roberta Dragonu, Daniela Bârzoi, Oana Anghelescu au disputat 5 partide, din care au câştigat patru: 5-4 cu Politehnica Cluj Napoca; 5-4 cu CSTA Bucureşti, 5-0 cu CSM Giurgiu şi 5-1 cu LPS Bistriţa. Au pierdut, surprinzător, în chiar primul meci al turneului, scor 4-5 în faţa formaţiei CSM Moineşti.

În tabăra băieţilor, Ştefan Tonghioiu, Florin Spelbuş şi Cristian Chiriţă n-au dat nicio emoţie antrenorului Mădălin Ionaşcu! În seria a II-a a Diviziei A, muscelenii au disputat 7 meciuri pe care le-au câştigat detaşat: 5-2 cu LPS Constanţa II, 5-1 cu CSS Odorheiul Secuiesc, 5-0 cu Tenis Club Dej, 5-0 cu Spartac Bucureşti, 5-0 FF Odorheiul Secuiesc, 5-0 cu RARIS Timişoara şi tot 5-0 cu RER Buzău.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *