Mădălin Ionaşcu şi Alex Manole, aur în Bahrain

Echipa naţională de juniori a României, antrenată de tehnicianul de la CS Pristavu Câmpulung, Mădălin Ionaşcu, a jucat în această după-amiază finala la Open-ul Bahrain-ului la tenis de masă, competiţie ce se desfăşoară în această perioadă la Manama. România, cu Rareş Şipoş, Cristian Pletea şi  Alexandru Manole la masa de joc, a făcut parte din Grupa A, unde a învins echipa ţării gazdă, Bahrain (scor 3-0) şi a cedat în faţa Qatarului (scor 1-3). S-a calificat în semifinale de pe locul secund unde a întâlnit şi a învins clar Arabia Saudită (scor 3-0).
De la ora 17.30 (ora României), naţionala ţării noastre a jucat finala competiţiei întâlnind încă o dată echipa similară din Qatar. S-a impus România (scor 3-1) şi a devenit, astfel, câştigătoarea competiţiei în proba pe echipe. În finală, musceleanul Alex Manole a intrat al treilea la masa de joc şi l-a învins pe Mohamed Al-Haddad 3-0 (pe seturi 11-4, 11- 8, 11-4)

Victorii pe linie la simplu
Evoluţie perfectă a musceleanului Alexandru Manole în faza I a probei individuale! Jucătorul legitimat la CS Pristavu Câmpulung a fost repartizat în Grupa a III-a şi a obţinut victorii pe linie:  3-0 cu Abdulaziz AL-ABDULLA (Qatar) 3-0 cu Husai Sayed MAHFOODH (Bahrain) şi 3-0 cu Hadan ALHOURANI (Jordania). Intrat pe tabloul principal, Alex manole va juca vineri dimineaţa împotriva indianului Shaurya Tushar Pednekar.
În proba de dublu, Alex Manole face echipă cu reprzentantul ţării gazdă, Rashed SANAD. Vom reveni cu amănunte în jurnalele sportive viitoare.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *