INCREDIBIL | Un fotbalist de la Muscelul Câmpulung despre un observator FRF: „Zicea că ştie mai multe despre actele care sunt aici şi că ne poate rezolva înainte de termen!”

În încercarea de a ajunge în Liga a III-a, Unirea Bascov vrea să se întărească de la Muscelul Câmpulung! Surprinde, însă, modul în care liderul Diviziei D – Argeş vrea să obţină semnătura a doi dintre jucători: Giorgian Jenaru şi Dorinel Oancea!
Conform declaraţiilor acestora, joi, săptămâna trecută, Cătălin Barbu – observator al Federaţiei Române de Fotbal şi un reprezentant al echipei Unirea Bascov, s-au întâlnit în faţa Primăriei din Câmpulung cu cei doi jucători pentru a le propune să se transfere la divizionara D!
cv muscelul jenaru„Miercuri, săptămâna trecută, am fost contactat telefonic de domnul Cătălin Barbu pentru a ne întâlni să discutăm cu privire la un eventual transfer al meu la Unirea Bascov. În aceeaşi convorbire mi s-a cerut dacă pot să-l aduc şi pe Dorinel Oancea. A doua zi, joi după-amiază, am mers cu Dorinel şi ne-am întâlnit în faţa Primăriei Câmpulung. Era domnul Barbu şi încă un domn care s-a prezentat drept preşedintele echipei din Bascov. Vroiau să ne transferăm cât mai repede la Unirea Bascov pentru că au nevoie de noi încă de acum, din play-off. Nu am semnat nimic!” – a povestit jurnaliştilor musceleni, Giorgian Jenaru.

Confirmarea acestei întâlniri vine şi de la Dorinel Oancea, cel care, în faţa camerelor de luat vederi a declarat: „Era domnul Barbu şi cu un domn care zicea că este preşedintele de la Bascov. Ne-am întâlnit şi ei au încercat să ne convingă să semnăm cu ei înainte, ca să-i putem ajuta la promovare.” Întrebat de jurnalişti dacă interlocutorii lor ştiau că sunt sub contract cu Muscelul, Dorinel a continuat: dorinel oancea„Domnul Barbu zicea că ştie mai multe despre actele care sunt aici şi că ne poate rezolva înainte de termen! Noi i-am spus că vrem să încheiem campionatul aici şi apoi vom vedea…”.
Aflând ulterior toate acestea, antrenorul Ovidiu Tică i-a informat pe reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal, iar acum aşteaptă un răspuns, ţinând cont de faptul că unul dintre cei implicaţi, Cătălin Barbu, este observator de joc tocmai din partea Federaţiei!
Curioşi suntem şi noi să aflăm din partea FRF dacă un observator are dreptul de a contacta jucători de la o anumită echipă pentru a-i transfera şi mai ales dacă are putere să „rezolve” un transfer când jucătorul se află sub contract!

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *