SPORTING TR.MĂGURELE – MUSCELUL CÂMPULUNG A FOST AMÂNAT

La doar 26 de ani, în timpul partidei de Liga I dintre Dinamo București și Viitorul Constanța, fotbalistul Patrick EKENG (foto) s-a prăbușit pe teren. Medicii au constatat, ulterior, decesul jucătorului. Federația Română de Fotbal își exprimă condoleanțele față de familia fotbalistului, colegii lui de echipă și toți reprezentanții clubului Dinamo București.

Finala Cupei României 2015/2016, programată pe 10 mai 2016, se amână și va fi disputată la o dată ulterioară, ce va fi fixată împreună cu reprezentanții cluburilor finaliste.

Toate meciurile din competițiile organizate de Federația Română de Fotbal în acest final de săptămână, din Liga 2, Liga 3, Liga Elitelor, Campionatele Naționale de Juniori, partide de futsal și fotbal feminin, vor fi, de asemenea, amânate. Cheltuielile de deplasare și cazare ale echipelor ce urmau să dispute în această etapă partide în deplasare vor fi achitate de Federația Română de Fotbal.” – se arată într-un comunicat remis în urmă cu puţin timp de Federaţia Română de Fotbal pe site-ul oficial.

În cadrul etapei cu numărul 23 a Ligii a III-a la fotbal, Muscelul Câmpulung avea sâmbătă după-amiază meci programat la Tr.Măgurele, însă în aceste condiţii deplasarea va fi amânată pentru o dată ce va fi ulterior stabilită. Înaintea acestui joc, Muscelul Câmpulung ocupă locul 4 în clasament (42p), iar Sporting Tr.Măgurele este pe 5 (39p).

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *