LIGA 3 | MUSCELUL CÂMPULUNG – ÎNFRĂŢIREA HĂRMAN 2-1 (1-1)

Au marcat: Cl.IONESCU (13), DALU (90) / I.NEAGU (45)
Pe o ploaie măruntă şi rece, care aminteşte mai de grabă de o zi de toamnă decât de Sf. Paşte care va urma, Muscelul Câmpulung a dispus în această după-amiază la limită (scor 2-1) de penultima clasată în serie, Înfrăţirea Hărman, în meci contând pentru etapa cu numărul 22 a Ligii a III-a la fotbal. Pentru prima dată în acest campionat, juniorul Dorinel Oancea a fost căpitan de echipă încă din startul partidei! Tânărul jucător a primit banderola ca urmare a absenţei lui Adrian Voicu (accidentat), însă lista absenţilor a fost mult mai mare, din diferite motive fundaşii centrali Ionuţ Rada şi Cosmin Leca, plus mijlocaşul Giorgian Jenaru absentând din primul „11”. În aceste condiţii, antrenorul Ovidiu Tică s-a văzut nevoit să facă mai multe schimbări, în mod special în defensivă, acolo unde Păun a jucat în premieră titular (fundaş dreapta), iar Delcea şi Dumitraşcu au aigurat centrul apărării!
Tănase – Păun, Dumitraşcu, Delcea, Băduleanu, Burghel, Oancea, I. Ion, Mahu, Cl. Ionescu şi Dalu. AU mai jucat Anghel, Miloşi, David şi Raţ.
Alegerea antrenorului Tică s-a dovedit a fi inspirată, atâta timp cât Muscelul Câmpulung – Înfrăţirea Hărman s-a încheiat 2-1! Muscelenii au deschis scorul în minutul 13 prin Claudiu Ionescu, dar s-au văzut egalaţi la chiar ultima fază a primei reprize, când Neagu a marcat pentru 1-1.
În repriza secundă muscelenii s-au aflat la conducerea jocului, iar golul victoriei a venit târziu şi mai ales cu noroc! În minutul 90, la un atac pe partea stângă, atacantul Robert Dalu a centrat puternic pe jos, iar portarul Torok a respins mingea în propria poartă!

2-1 spre bucuria celor câţiva spectatori care au ales să înfrunte vremea potrivnică, fie în tribune sub umbrelă, fie pitiţi pe sub tribune. Este, totodată, prima victorie a muscelenilor pe teren propriu în acest retur de campionat, după trei rezultate de egalitate.
Oaspeţii au jucat în formula: Torok- Codreanu, Mîndru, Ioniță, Pavel, Plumb, Stanciu, Lupu, Boția- Cl. Ionescu, I. Neagu. Antrenor: Claudiu Ionescu. Au mai jucat: Chihaia, Bleambu şi Pasăre.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

2 Comments

  1. Marius

    Lipsa de informare domnilor din Câmpulung Muscel!
    Echipa oaspete se numește AFC Harman si nu este lanterna roșie!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *