DECIZIE | SCM PITEŞTI – MUSCELUL CÂMPULUNG se va juca la jumătatea săptămânii viitoare

Ţinând cont de solicitarea reprezentanţilor cluburilor din Liga a III-a, Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal, condus chiar de preşedintele Răzvan Burleanu, a hotărât ca ultima etapă a actualului sezon să se desfășoare, aşa cum era stabilit iniţial, pe 28 mai! Astfel programul competițional al Ligii a III-a va fi modificat, iar penultima etapă a sezonului se va desfășurarea la jumătatea săptămânii viitoare, în cadrul unei runde intermediare. În această etapă, cea cu numărul  25 în Seria a III-a, Muscelul Câmpulung va juca în deplasare la SCM Piteşti, meciul urmând să se dispute cel mai probabil miercuri, 25 mai, de la ora 18.00, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Trivale.
Până atunci, însă, echipa pregătită de Ovidiu Tică va juca sâmbătă de la ora 18.00, pe teren propriu , când va întâlni pe FC Voluntari II, în meci contând pentru runda cu numărul 24.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

1 Comment

  1. ion

    dinicu golescu miercuri sa bate scm pitesti sau sa faceti cel putin un egal sa nu va lasati cumparati de scm pitesti ca ei o sa vina sa se roage de voi sa le dati meciul sa jucati corect si brigada de arbitri sa fie corecta

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *