Peste 1500 de copii din județul Argeș vor asista la meciul ROMÂNIA – NORVEGIA

   Federația Română de Fotbal a anunțat că la partida dintre România și Norvegia, programată marți de la ora 21.45 pe Național Arena și contând pentru preliminariile Euro 2020, vor asista peste 30 de mii de copii sub 14 ani și implicit însoțitorii acestor! Țara noastră va stabili, astfel, un record pentru meciurile la care au acces doar copiii, iar FRF a anunțat recent cifra exactă: 30.038!
    Argeșul se numără printre județele care furnizează un număr mare de copii la meciul de marți seara, iar conform inspectorului școlar general, prof. Dumitru Tudosoiu, peste 1500 de tineri argeșeni s-au înscris în aceste ”proiect”.

Bine reprezentată în tribune va fi la această întâlnire și zona Muscel. Instituții din Câmpulung, dar și din comunele muscelene, au format delegații care vor ajunge la acest meci! Vor fi, astfel, copii de la CSS Dinicu Golescu Câmpulung; de la Școlile din comunele Boteni, Albeștii de Muscel, Bălilești, Valea Mare Pravăț, Mihăești, Rucăr, Corbi, Vulturești și multe altele…
   Din lotul tricolorilor pentru acest meci face parte și jucătorul muscelean, Dan Nistor, ce va fi susținut de un grup de 23 de copii și trei însoțitori din Rucărul său natal. Rămâne de văzut dacă selecționerul Cosmin Contra va apela la serviciile sale pentru întâlnirea cu Norvegia, extrem de importantă în drumul naționalei României spre Euro 2020!

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *