FOTBAL | Umilită pe teren, Gloria Berevoești câștigă la masa verde partida cu Aripi Pitești

Partida dintre Gloria Berevoești și FC Aripi Pitești, disputată duminică la prânz pe stadionul ”Comunal” din Berevoești, s-a încheiat cu victoria categorică a echipei oaspete 5-2! În pauza dintre reprize, însă, când scorul era deja 3-0 pentru oaspeți, delegatul echipei gazdă, Constantin Popescu, a contestat dreptul de joc al lui Ilie Toma, jucătorul cu numărul 5 din tabăra adversă. Conform informațiilor de pe site-ul Asociației Județene de Fotbal Argeș, contestația a fost formulată în prezența ambilor delegați, la pauza dintre reprize, și a fost susținută financiar de către echipa ACS Gloria Berevoesti, iar jucătorul contestat nu s-a prezentat să-și treacă datele personale în raportul de arbitraj.
   Rezolutie: Jocul se omologhează cu rezultatul de 3-0 în favoarea echipei ACS Gloria Berevoești conform art. 83.10.1, iar echipa FC Aripi Pitești primește o penalitate financiara de 700 lei conform listei anexe la Regulamentul AJF, poz.29, col.4 și restituirea taxei de contestație echipei Gloria Berevoești.
În urma acestei decizii, echipa antrenată de Alin Durdun adună 6 puncte în clasament și ocupă în prezent locul 15, iar FC Aripi Pitești rămâne pe ultimul loc al clasamentului.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *