CRISTINA DORCIOMAN s-a retras din activitatea de arbitru

Parafrazând o expresie des întâlnită la retragerea unui fotbalist, am putea spune despre Cristina Dorcioman că … „a pus fluierul în cui”!
O carieră de arbitru începută în urmă cu mulţi ani pe „maidanele” din judeţul Argeş şi dusă sus, sus de tot, până în Divizia A a fotbalului masculin românesc; până în finala unui Campionat European al senioarelor; până în meciurile de Liga Campionilor – feminin, s-a încheiat duminică seara la Piteşti, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, la FINALA LEGENDELOR! La 1 august, Cristina a înaintat Comisiei Centrale de Arbitri cererea de retragere, iar în semn de apreciere pentru întrega sa carieră, conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Argeş a decis, de comun acord cu organizatorii, să o invite pe musceleancă pentru a arbitra împreună cu Ioan Danciu partida dintre FC Argeş 1998 şi Dinamo 2000. Cristinei i-a fost încredinţată prima repriză, la începutul căreia a şi fost premiată de reprezentanţii AJF, iar în partea secundă, în „scenă” a intrat carismaticul arbitru din Petroşani.

„Am avut puţine emoţii la început, ca de fiecare dată înaintea unui meci. M-am bucurat de moment şi sunt mulţumită că sunt sănătoasă şi că pot rămâne în activitate, în fenomenul fotbal. Cererea de retragere din arbitraj a fost depusă la 1 august, decizia am luat-o, nu mă mai întorc. Cel mai frumos moment a fost atunci când am primit medalia pentru finala Campionatului European din 2013, dar au mai fost şi altele…” – a declarat pentru sportinmuscel.ro, Cristina Dorcioman.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *