Denis Alibec este ţinut în tribune chiar de unul dintre idolii copilăriei sale

După ce Denis Alibec a lovit puternic în uşa vestiarului de la Voluntari, după FC Voluntari – FCSB 0-0, antrenorul oaspeţilor, Nicolae Dică, a decis să-l excludă din lot pentru o perioadă nedeterminată, pe elevul său indisciplinat! Dică şi-a menţinut decizia şi nu l-a inclus pe Alibec în lot nici în deplasarea din Israel (2-1 cu Hapoel Beer Sheva, în Europa League), nici pentru meciul de campionat cu Poli Timişoara (scor 7-0), perioadă în care a ieşit la rampă celălalt atacant din lot, Harlem Gnohere, autor a 5 goluri în cele două partide! De-a lungul carierei, capriciosul Alibec s-a înțeles cel mai bine cu Marius Șumudică, sub îndrumarea căruia a avut şi cele mai bune evoluţii pe gazon!
Transferul la FCSB şi mai apoi numirea lui Dică pe banca tehnică a bucureştenilor păreau de bun augur pentru Denis Alibec. Cei doi au fost colegi de cameră pe când evoluau împreună la FC Viitorul, iar ulterior, Alibec recunoștea că Dică a fost unul dintre idolii săi.
Declaraţia a dat-o la sfârşitul lunii martie pentru Muscel TV, la acţiunea „Şcoala Altfel” de la Şcoala Gimnazială „Tudor Arghezi” din Bucureşti. Întrebat de reporterul Muscel TV, cu ce fotbaliști și-ar fi dorit să se întâlnească atunci când şi el era doar un copil, Denis a răspuns: „Cu Gică Hagi… cu Dică… aveam mulţi idoli atunci”.

 

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *