TRANSFER / Mihai Popescu va pleca în Scoția, la St. Mirren

Câmpulungeanul din defensiva echipei Dinamo București, Mihai Popescu (25 ani), va fi împrumutat în prima ligă din Scoția, la formația de pe locul 11, St.Mirren. Jucătorul o va părăsi pe Dinamo încă din această iarnă pentru un salariu de 4000 de euro pe lună, iar scoțienii vor avea în luna iunie opțiunea pentru a-l achiziționa definitiv.
    În tricoul ”câinilor”, Mihai Popescu a jucat 39 de meciuri și a marcat de 4 ori, iar în acest sezon, a bifat 13 meciuri, reușind să înscrie două goluri. Unul dintre acestea a fost în poarta rivalilor de la FCSB, în acel spectaculos 3-3! Până în prezent, Mihai Popescu a jucat pentru Dunărea Călărași, ACS Berceni, FC Voluntari și Dinamo București.
De-a lungul anilor mai mulți fotbaliști cu origini muscelene au evoluat peste hotare. Astfel, Ionel Pârvu (fostul fundaș al echipei Steaua de la începutul anilor 90, originar din comuna Stâlpeni), a jucat peste hotare la 7 echipe, cele mai cunoscute fiind PAOK Salonic și Fortuna Dusseldorf; Gică Butoiu a jucat la Standard Liege în Belgia; Ionuț Bădescu – la Naftex Burgas, în Bulgaria; Dan Nistor la Evien în Franța, iar Ionuț Burnea la FC Costuleni, în Republica Moldova.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *