Tincescu, ieşire în decor la Raliul Braşovului

Pentru echipajul Napoca Rally Academy, condus de musceleanul Florinel Tincescu, începutul a fost unul promiţător în Campionatul Naţional de Raliuri! S-a aflat pe treapta de bronz a podiumului după prima azi de concurs, iar sâmbătă a câştigat o poziţie după PS5! A încheiat, însă, prematur Raliul de la Braşov şi asta din cauza ieşirii în decor pe următoarea probă specială! De fapt, PS6 a fost probă care a pus “capăt” raliului pentru mai multe echipaje,colaj raliu acc toate ieşite în decor din cauza condiţiilor meteo vitrege: ploaie, ceaţă şi temperaturi scăzute, unde alegerea corectă a pneurilor a fost o adevarată loterie! (foto colaj: Mihai Beldie)
Dacă membri echipajelor implicate în accidente sunt în afara oricărui pericol, maşinile acestora au ieşit şifonate şi au nevoie de o “vizită” urgentă la service!
Câştigătorul primei etape a Campionatului Naţional de Raliuri a fost echipajul format din Simone Tempestini şi Dorin Pulpea (Ford Fiesta R5). Simone, juniorul NRA, a dominat competiţia de sub Tâmpa, fiind cel mai rapid pe 7 dintre cele 9 Probe Speciale. (Răzvan Husea)

Mai multe amănunte găsiţi pe: AUTORALLY şi RALIUL BRAŞOVULUI

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *