BOX | Astăzi: Răzvan Cojanu vs Daniel Dubois

Pugilistul muscelean Răzvan Cojanu va reveni în ring, într-un nou meci de gală. Va fi prezent la ”Noaptea Campionilor”, acolo unde-l va întâlni pe Daniel Dubois (locul 4 WBO). Programat inițial pentru luna decembrie a anului trecut, meciul cu Dubois a fost amânat ca urmare a unor probleme de sănătate ale englezului.  Cei doi se vor înfrunta totuși astăzi, 8 martie, de la ora 22.00 (ora României), la Londra, în celebrul ring din „Royal Albert Hall”.

Pe 10 martie va împlini 32 de ani, ocupă locul 18 în clasamentul WBO și are în vizor să-și învingă adversarul chiar la el acasă, iar pentru a-și îndeplini visul și pentru a se afla în cea mai bună formă la ora meciului, Răzvan Cojanu a efectuat timp de aproape două săptămâni un cantonament în Europa, la Monaco. Acolo l-a întâlnit și pe Novak Djokovic, liderul ATP, alături de care s-a fotografiat și a postat instantaneul pe rețelele de socializare, facebook și instagram.


Între timp a ajuns la Londra, acolo unde și-a continuat antrenamentele, și-a întâlnit adversarul, iar joi a efectuat cântarul oficial! 
Și tot joi, cu mai puțin de 48 ore înaintea primului gong al luptei din ring, Răzvan Cojanu a acordat o declarație în exclusivitate pentru Muscel TV, cu privire meciul care urmează.

Răzvan Cojanu, uriașul de 2.02m, are 21 de lupte la profesionişti: 16 câştigate (9 prin KO) și 5 pierdute (2 prin KO). Casele de pariuri îl dau cert favorit pe engez, dar până la urmă și Real Madrid sau PSG au plecat cert favorite la calificare în meciurile din această săptămână cu Ajax și United, și au fost făcute KO.
   Răzvan Cojanu a început boxul la CS Muscel Câmpulung, unde a lucrat cu antrenorul Constantin Dia.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *