LUPTE | Pe plajă, la Târgoviște, Vlad Mariea a urcat pe podium

Câmpulungeanul George Vlad Mariea aduce încă o medalie clubului pentru care evoluează, CSA Steaua București. A participat la ”naționalele” de lupte pe plajă, disputând finala categoriei 90 de kg.
   La Târgoviște, în baza Complexului Național de Natație, s-au desfășurat între 9 și 11 octombrie, finalele Campionatului Național de Lupte pe Plajă, competiție pentru cadeți, juniori și seniori. Clubul Sportiv Muscel Câmpulung nu a avut niciun participant, însă municipiul nostru a fost reprezentat pe nisip de George Vlad Maria, luptător format la CS Muscel Câmpulung, dar care în prezent este legitimat la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București.

În nota care ne-a obișnuit, George a câștigat meci după meci până a ajuns în finala categoriei 90 de kg, la seniori. L-a întâlnit în ultimul act pe Eugen Preda (AS Preda Fight), în fața căruia a cedat și a rămas pe locul secund al podiumului, obținând medalia de bronz. locul 2 în competiție vine să-i îmbunătățească lui George Vlad Mariea rezultatul și prestația de la ediția trecută a ”naționalelor” de lupte pe plajă, când s-a clasat pe locul al treilea la categoria sa de greutate.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *