Muscelul Câmpulung câştigă în prelungiri şi urcă pe locul 3 în clasament

MUSCELUL CÂMPULUNG – INTER CLINCENI 2-1 (1-0)
Au marcat: Jenaru (min.20), Mazarache (min.90+3) / Fluerică (min.74)

Dinicu Golescu Muscelul Câmpulung a primit sâmbătă după-amiază vizita formaţiei Inter Clinceni. Pentru a rămâne în partea superioară a clasamentului, muscelenii aveau nevoie de victorie, însă adversarul a fost unul incomod, asta şi prin prisma numelui de pe banca tehnică: Ţiţi Dumitriu – antrenor care în anii ’90 obţinea rezultate notabile cu Steaua, atât în ţară, cât şi în competiţiile europene. Pe teren, însă, nu a jucat nici Dumitriu şi nici Steaua anilor ’90, ci o echipă de puşti ambiţioşi care au încercat să dea lovitura la Câmpulung!
De partea cealaltă, antrenorul echipei noastre, Alecsandru Popovici şi el fotbalist cu ştate vechi în Divizia A şi mulţi ani antrenor secund al lui Florin Marin, a pregătit perfect jocul acesta. Debutul a fost unul echilibrat, iar prima oportunitate de a deschide scorul au avut-o oaspeţii atunci când Iordache a executat înşelător o lovitură liberă ce-l putea surprinde pe Tănase. Muscelenii au fost mult mai eficienţi, iar la prima lor acţiune importantă la poarta adversă au şi deschis scorul: “Ţeţe” Toadar a luat o acţiune pe cont propriu pe partea stângă, a trecut printre 4 adversari, a intrat în careu, a scos pentru JENARU, iar acesta a înscris cu un şut la colţul scurt. Era doar minutul 20 şi Muscelul Câmpulung conducea deja cu 1-0, gol care a trimitea direct pe locul 3 în clasament! Muscelenii au păstrat un ritm susţinut, s-au apropiat de poarta adversă, creându-şi alte ocazii de a majora scorul. Au făcut-o în minutul 29 prin Mazarache, însă golul său a fost anulat pentru ofsaid, iar la pauză s-a intrat cu avanataj minim (1-0, după reuşita lui Jenaru).

În debutul reprizei secunde, Adrian Tănase are o intervenţie bună la şutul lui Fluerică, iar apoi notăm gafa impardonabilă a centralului Sergiu Anton cel care, deşi a acordat două cartonaşe galbene lui Iordache, a uitat să-l şi elimine. În minutul 74, la o fază confuză în careul nostru s-a restabilit egalitatea: Corner pentru oaspeţi, Fluerică a trimis cu capul spre poartă, Tănase a respins în bară, iar mingea a fost respinsă apoi, de pe linia porţii de Băduleanu, centralul partidei acordând gol. Deşi nu foarte clare, reluările arată că mingea ar fi depăşit linia porţii.
Deşi, poate, puţini dintre spectatorii musceleni mai sperau, Muscelul Câmpulung a marcat golul victoriei la ultima fază de joc. Era minutul 90+3 când Băduleanu centrează în faţa porţii, Iancu ezită să prindă balonul, iar Mazarache îl impinge în poartă!

2-1 rezultat final, iar Muscelul Câmpulung a urcat până pe locul 3 în clasament, o poziţie pe care, poate, nici cei mai optimişti dintre noi nu şi-ar fi imaginat-o la începutul sezonului şi mai ales după acel 0-5 din prima etapă cu CS Afumaţi!

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *