Avancronică / Chindia Târgovişte – Muscelul Câmpulung

Exceptând meciul cu CS Afumaţi din prima etapă, Muscelul Câmpulung a făcut în acest sezon de fiecare dată un joc bun împotriva echipelor bine cotate din Seria 3 a Ligii a III-a la fotbal. O astfel de echipă va întâlni şi vineri în deplasare, în cadrul etapei cu numărul 11: pe Chindia Târgovişte. Trupa pregătită de Alecsandru Popovici merge la Târgovişte fără trei dintre titulari, Toader (accidentat), Mazarache şi Jenaru (suspendaţi), dar cu toate acestea, cum a spus şi la conferinţa de presă, tehnicianul Popovici speră să fie inspirat în alegerea echipei pentru acest joc.

De partea cealaltă, Chindia Târgovişte vine după două victorii la limită, dar extrem de importante, are un lot de jucători valoroşi, ceea ce-o face pe adversara noastră de mâine favorită pentru acest joc, deşi îi lipseşte cei mai bun om: Cherchez, suspendat şi el pentru cumul de cartonaşe galbene. Înaintea acestei întâlniri, cele două formaţii sunt vecine în clasament, nu număr egal de puncte (câte 17), dar departajate de golaveraj: Chindia este pe 6, Muscelul Câmpulung pe 7.

Meciul Chindia Târgovişte – Muscelul Câmpulung se va juca vineri de la ora 14.00 pe stadionul “Eugen Popescu” şi va fi arbitrat la centru de Adrian Costreie (Buftea – Ilfov).

Site-urile www.sportinmuscel.ro şi www.supertv.ro vor transmite în direct meciul de la Târgovişte.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *