MUSCELUL CÂMPULUNG a ratat locul I după cel mai slab meci al sezonului

Nici când a pierdut 0-5 în prima etapă pe teren propriu cu CS Afumaţi, Muscelul Câmpulung nu a jucat, parcă, atât de slab ca astăzi! „A ales”, însă, un moment total nepotrivit şi asta pentru că, dacă ar fi învins pe FCM Târgovişte, muscelenii treceau în premieră pe primul loc în serie! În condiţiile remizei înregistrate, au coborât până pe locul 7!

MUSCELUL CÂMPULUNG – FCM TÂRGOVIŞTE 1-1 (1-0)
Au marcat: Mazarache (min.20) / Lungeanu (min.71)

 MUSCELUL: Tănase – Leca, Vaciu, Burnea, Băduleanu, Anghelina (min. 83 Chira), Mihăilescu, Zaharia, Toader (min.20 Mălăncioiu, min.70 Lulea), Jenaru, Mazarache. Antrenor: Alecsandru Popovici
FCM: Zgâmbău – Constantin (min. 58 Leţu), Coman, Oprea, Dumitru, Calofir, Gâldău, Mândru, Maria, Lungeanu, Mihăilă (min.83 Constantinescu). Antrenor: Haralambie Becheanu
Arbitri: Silviu Gulei (Dr.Tr.Severin) – Ionel Caius Drulă (dr.Tr.Severin) şi Romeo Popa (Craiova)
Observatori: Alin Donose şi Florin Chivulete

Muscelul Câmpulung a primit sâmbătă după-amiază vizita formaţiei FCM Târgovişte, în meci contând pentru etapa cu numărul 10 în Seria 3 a Ligii a III-a la fotbal. La prima vedere, muscelenii plecau favoriţi pentru această partidă, iar confirmarea a venit în minutul 15, când Mazarache a şi reuşit deschiderea scorului: a fost un corner executat de Băduleanu, Anghelina a prelungit, iar MAZARACHE a înscris din foarfecă!

Aveam, astfel, toate premisele pentru o victorie, spunem noi, meritată a formaţiei noastre, iar un minut mai târziu, când Sporting Roşiori a reuşit să deschidă scorul în meciul cu Urban Titu, Muscelul Câmpulung trecuse, în clasamentul live al etapei, pe locul întâi! Până la finalul primei reprize jucătorii echipei noastre şi-au mai creat câteva ocazii de a marca, cea mai mare în minutul 45 când Zaharia a ajuns târziu la întâlnirea cu mingea pe care scria… 2-0!

A rămas 1-0 scorul pauzei, însă partea a doua jocul s-a schimbat radical. Încurajaţi, parcă, de evoluţia mult sub aşteptări a echipei noastre, jucătorii târgovişteni au apăsat pedala de acceleraţie, au fost mai prezenţi în careul nostru, producând panică de câteva ori, când au ratat din poziţii foarte bune. Pe acest fond, în minutul 71 au reuşit să înscrie, atunci când LUNGEANU a trimis mingea în poară dintre Burnea şi Băduleanu. Cei care puteau face 2-1 au fost tot oaspeţii, însă atacantul lor, Cătălin Mihăilă, a ratat de puţin şi el dintr-o poziţie „unu la unu” cu portarul Tănase.

S-a terminat 1-1, rezultat echitabil după cum a decurs jocul, însă echipa noastră a ratat şansa uriaşă de a se instala în fruntea clasamentului, ţinând cond de rezultatele înregistrate în această rundă. Ca să vedem partea plină a paharului, trebuie să amintim şi faptul că Muscelul Câmpulung a încheiat cel de-al 9-lea meci consecutiv fără înfrângere, având 4 victorii şi 5 rezultate de egalitate, iar după această rundă este singura echipă din serie cu o singură înfrângere. Restul echipelor au cel puţin două înfrângeri.

 

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *