Andronache: „Clio va trece printr-o cură de slăbire”

Una din cele mai nou apărute echipe în Campionatul National de Viteza a în Coastă, YACCO TEAM, formată din piloţii musceleni Aurelian Andronache şi Costi Stratnic, a avut o evolutie bună la etapa de la Rânca ce s-a desfăşurat în zilele de 13 şi 14 iunie pe superbul traseul de pe „Transalpina”.

Aurelian „Dode” ANDRONACHE (foto stânga) a ocupat locul 4 la clasa H3 la volanul unui Clio Cup, după o evolutie constantă şi extrem de curajoasă, aşa după cum ne-a obişnuit în ultimii ani. “Maşina funcţionează excelent, însa trebuie să găsesc soluţii pentru diminuarea greutăţii acesteia, astfel încat să pot să mă bat de la egal la egal cu colegii mei. Până la urmatoarea cursă, Clio va trece printr-o cură de slăbire aşa încât aşteptăm din nou podiumurile“     

     Costi STRATNIC (foto dreapta) a reuşit să depăşească incidentul de la Râşnov şi a incântat spectatorii cu evoluţii din ce în ce mai bune la volanul BMW biturbo diesel, ocupand Locul 1 la grupa autovehiculelor Diesel şi locul 12 în clasamentul general.  “Nu am forţat la Rânca, având în vedere că maşina încă îmi este necunoscută. Vă promit evoluţii din ce în ce mai bune mai ales că BMW-ul are un potenţial uriaş.”

sursa: autorally.ro
foto:
rallyzoom.ro

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *