Flavian Glonţ într-o nouă provocare: „N-am văzut culorile!”

După ce a câştigat alături de colegii săi ediţia din 2015 a show-ului de televiziune “Românii au talent”, câmpulungeanul Flavian Glonţ nu ratează nicio ocazia de a-şi etala talentul şi, mai ales de a bate noi recorduri! Ultima provocare a venit de la organizatorii etapei de Viteză în Coastă – “Trofeul Câmpulung Muscel”, care l-au invitat pe Flavian să parcurgă traseul lung de 3 km în dreapta unui pilot, iar în acest timp să rezolve cubul rubik!
A sosit pe traseu la ora stabilită, l-a cunoscut pe Cornel Gărdean – pilotul alături de care urma să alerge, a ascultat sfaturile acestuia şi ale organizatorului, iar apoi a urcat pe scaunul din dreapta. Emoţii pentru Flavian, emoţii şi pentru părinţii acestuia care l-au însoţit, iar la ora  8:35:55, maşina pleca din start pentru noua provocare a musceleanului.

Revenit la stand, Flavian a coborât zâmbind. Era impresionat de noua sa încercare şi tot cu zâmbetul pe buze a spus care a fost motivul pentru care nu a reuşit să “rezolve” cubul în timp util, ci numai după ce a trecut linia de sosire: „N-am văzut culorile” Le-am văzut, de fapt, după vreo 20 de secunde!”

A pierdut o luptă, nu însă şi războiul şi asta pentru că pilotul hunedorean l-a invitat pe Flavian Glonţ la următoare etapă de Viteză în Coastă, cea de la Poiana Brasov, pentru a încerca încă o dată această provocare.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *